Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lányt elküldték a pszichiátriára, mert szeret?
20 éves vagyok, nagyon, őszintén szeretem őt, mikor megismertem, nem tudtam, hogy 14, sem a gondolkodásmódja, sem a kinézete nem utalt erre. 16-17 körülinek gondoltam.
Viszont a barátai, a szülei mind "pedofilnak" tartanak, azt próbálják a fejébe verni, hogy ki akarom használni őt, és "ismerik a fajtámat". Elmentek a rendőrségre vele, hogy feljelentsenek, de mivel a lány azt mondta a rendőröknek, hogy erre csak a szülei akarják rávenni, így nem lett belőle ügy. Viszont ez úgy felbőszítette őket, hogy konkrétan pszichiáterhez vitték, és azóta nem hallottam róla. Most mit mégis mit tehetnék?
Ha ez igaz, felejtsd el őt, bármilyen érett is testileg, még gyerek.
Azt is el tudom képzelni, hogy kamu az egész.
21: Értem, hogy mire célzol, de amikor még gimis voltam, akkor is voltak tizenéves-huszonéves párok.
22: Mármint, hogy ezt a pszichiátriás témát megjátszották? Ez elég érdekes módszer lenne a lepattintásra.
Ne kövesd a 6-os tanácsait, mert annak rövid úton következménye a büntetőbíróság.
Épp higy megúsztad a rendőrségi feljelentest. Szakadj el a 14 évesektől, nagy távolságra!
A szülőknek igazuk volt, a törvény is őket védi.
A 14 éves testileg lehet fejlettebb a koránál, de szellemileg , lelkileg még nagyon is gyerek.
Visszaélés a tapasztalatlanságával, jóhiszeműségével, ha egy felnőtt, férfikorú közeledik hozzá.
Látom, akadt egy másik, kiskorú gyereklányokra “érzékeny” követőd is, aki vehemensen a te állítólagos rágalmazásod ellen tör lándzsát.
Eleve veszélyezteted a kislányt azzal, hogy nőként tekintesz rá, úgy is kezeled. Sikeresen magadba bolondítottad a naív gyereket, és visszahivatkozol az ő szerelmére.
Ez a lényeg: befolyásolható korban, védekezni még nem képes, már szerelmes, hát úgy irányíthatnád, ahogy akarod.
EZ az, ami miatt tiltott a kiskorúakkal az ilyen kapcsolat kezdeményezése.
Amit csináltál, már kimeríti a kiskorú veszélyeztetését!
Örülj, hogy megúsztad.
Az apuka is örül, hogy nem húzott be neked egyet, mert még ő került volna elárás alá.
#28 Tévedsz, Magyarországon nem tiltott felnőttnek 14 évessel szexelni. Erkölcsileg aggályos, de nem törvénybe ütköző.
Kérdező, próbálj meg józanul gondolkodni, és hagyd békén ezt a kislányt. Érzelmi hullámzásokat átélő kamasz, még nem alkalmas párkapcsolatra. Te sem vagy elég érett, de ez más kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!