Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 14 éves lányt elküldték a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lányt elküldték a pszichiátriára, mert szeret?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, nagyon, őszintén szeretem őt, mikor megismertem, nem tudtam, hogy 14, sem a gondolkodásmódja, sem a kinézete nem utalt erre. 16-17 körülinek gondoltam.

Viszont a barátai, a szülei mind "pedofilnak" tartanak, azt próbálják a fejébe verni, hogy ki akarom használni őt, és "ismerik a fajtámat". Elmentek a rendőrségre vele, hogy feljelentsenek, de mivel a lány azt mondta a rendőröknek, hogy erre csak a szülei akarják rávenni, így nem lett belőle ügy. Viszont ez úgy felbőszítette őket, hogy konkrétan pszichiáterhez vitték, és azóta nem hallottam róla. Most mit mégis mit tehetnék?

2022. okt. 6. 11:59
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
74%
Nem tart még ott a tömegtudat, hogy ezt az esetet vagy az ehhez hasonlót elfogadja. Téged automatikusan szexuális bűnelkövetőnek tekintenek, téged maximálisan lenézve, hogy te csak erre vagy képes, hogy olyan embereket kihasználj, akit nem tartasz egyenrangúnak. A lányt is lenézik, mintha még csecsemő lenne, miért ne lehetne érettebb több felnőttnél? Miért ne láthatná körülményesebben a világot náluk? Még csak nem is arról van szó, hogy mániákusan keresel 15 éveseket, vagy 40 lennél, csak szembe jött veled egy ilyen korú lány, és megkedvelted, de azt a címkét mindenkire rá kell rakni, mintha mindenki maximálisan belelátna a másikba, közben nem is törekednek arra, hogy a másik gondolkodását megértsék. Sokkal több kárt okoztak neki a szülei mentálisan, mint amennyit te tennél abban az esetben, ha tényleg kihasználnád egyszer. Ott a szüleinél a birtoklásmánia, a lányukra úgy tekintenek mintha a tulajdonuk lenne, sosem hagyták valószínűleg, hogy önmaga lehessen, mert mindig valami feltételeket szabtak előtte, vagy ha valamit nem úgy csinált, ahogy szerintük kéne, jól leszidták. Biztos vagyok benne, hogy van valami mentális baja, ez ebből látszik, de szerintem azért nem ír már, mert a szüleitől túlságosan fél, hogy szembe merjen velük menni. Sosem kezelték a szülei egyenrangú partnerként, itt a legfőbb baj. Nem érdekli őket, hogy megismerjenek téged, a kor jó kibúvó, ha korabeli sráccal probálkozna, őt sem akarnák megismerni. Csak magukkal foglalkoznak, míg a gyerekük küzd magával. A feljentésnek sem lett volna sok értelme, ugyanis nem csináltál törvényelleneset, de a szüleinek aztán mondhatnád. A lényeg, hogy ebből nem lesz semmi.
2022. okt. 7. 03:14
 22/32 anonim válasza:
82%

Ha ez igaz, felejtsd el őt, bármilyen érett is testileg, még gyerek.

Azt is el tudom képzelni, hogy kamu az egész.

2022. okt. 8. 09:21
 23/32 A kérdező kommentje:

21: Értem, hogy mire célzol, de amikor még gimis voltam, akkor is voltak tizenéves-huszonéves párok.

22: Mármint, hogy ezt a pszichiátriás témát megjátszották? Ez elég érdekes módszer lenne a lepattintásra.

2022. okt. 8. 20:31
 24/32 anonim ***** válasza:
11%
TELJESSÉGGEL nem normálisak azok a szülők, ízekre pofoznám őket és feljelenthetnéd őket becsületsértésért és rágalmazásért, meg hamis tanúzásért. Plusz kiskorú veszélyeztetéséért, amit ők követtek el, a pszichiátriával. Nem volt köztetek szex, amúgy is ha megvan 14, azzal jár, akivel akar. Hallod, ha tehetném, börtönbe juttatnám az ilyen szülőket. Ne keseredj el, hátha kitalálható valami megoldás. Majd jelentkezik a lány. F
2022. okt. 8. 21:55
 25/32 anonim ***** válasza:
3%
24 es vagyok és egyébként felnőtt férfi. Elmebeteg mind a két szülő és amit veled csináltak, az büncselekmény, írtam is, rágalmazás. Semmi sem történt a lány és teközted szexuális téren. Olyanért nem lehet feljelentést tenni ami meg se tórtént, csak mert ők valamit úgy gondolnak. Amúgy is 14 a beleegyezési korhatár. Ettől függetlenül én is nagyon ellenzem a házasság előtti szexet, főleg tizenévesen. De nekem is rosszul esett volna a helyedben az alaptalan vádaskodás, mert a te korodban nekem sem voltak szexuális szándékaim és semmilyen rossz szábdékom lánnyal. A szülők bűnösök, mégpedig nagyon. Bár ismerhetném őket, biztos hogy gondoskodnék róla, hogy rádöbbenjenek a jogszabályokra... És még segítenék is neked. Ha ők bármivel vádolnak, azt bizonyítani is kell. Ennyi esze nincs a két elvetemült gazembernek. Jog szerint tw semmit sem követtél el, ők viszont rágalmaztak, hamisan vádoltak, személyi becsületed sérült, ez pedig személyi méltóság elleni bűncselekmény. Ami nem évül el, ha a lány 18 lesz, akkor is feljelenthetitek a azt a két tetvet. Szegény lány micsoda lelki terrort szenved el a pszichológián. Na ez a bűncselekmény másik ága, hogy lelkileg sanyargatják a lányukat. Fú, kerülnének ilyenek egyszer a kezem közé...
2022. okt. 8. 22:09
 26/32 anonim ***** válasza:
3%
1-es, semmi probléma nincs azzal hogy 20 éves kozeledik 14 éveshez. Nekem volt gimis lánytársam akinek hasonlo koru fiu udcarolt mar elso even es aztan par ev utan felesegul vette. Batran. 20 evesen batran! Es batran menj be a rendorsegre, most mar ugysincs ügy, erdeklodj, nehogy mar teged ne hallgassanak meg a két hazug ganéj ellenében! Es kérdezd meg, mit tehetnél, hiszen te semmit sem csináltál. Még ha lett volna is szex. Akkor is 14 et betoltotte. Miert, egyes tarsadalmi csoportoknal 14 evesen mar szulnek is. Ott még örül is a szulo, hogy na vegre unokaja lesz.
2022. okt. 8. 22:18
 27/32 anonim ***** válasza:
14%

Ne kövesd a 6-os tanácsait, mert annak rövid úton következménye a büntetőbíróság.

Épp higy megúsztad a rendőrségi feljelentest. Szakadj el a 14 évesektől, nagy távolságra!

2022. okt. 9. 08:58
 28/32 anonim ***** válasza:
71%

A szülőknek igazuk volt, a törvény is őket védi.

A 14 éves testileg lehet fejlettebb a koránál, de szellemileg , lelkileg még nagyon is gyerek.

Visszaélés a tapasztalatlanságával, jóhiszeműségével, ha egy felnőtt, férfikorú közeledik hozzá.

Látom, akadt egy másik, kiskorú gyereklányokra “érzékeny” követőd is, aki vehemensen a te állítólagos rágalmazásod ellen tör lándzsát.

Eleve veszélyezteted a kislányt azzal, hogy nőként tekintesz rá, úgy is kezeled. Sikeresen magadba bolondítottad a naív gyereket, és visszahivatkozol az ő szerelmére.

Ez a lényeg: befolyásolható korban, védekezni még nem képes, már szerelmes, hát úgy irányíthatnád, ahogy akarod.

EZ az, ami miatt tiltott a kiskorúakkal az ilyen kapcsolat kezdeményezése.

Amit csináltál, már kimeríti a kiskorú veszélyeztetését!

Örülj, hogy megúsztad.

Az apuka is örül, hogy nem húzott be neked egyet, mert még ő került volna elárás alá.

2022. okt. 9. 09:11
 29/32 anonim válasza:
91%

#28 Tévedsz, Magyarországon nem tiltott felnőttnek 14 évessel szexelni. Erkölcsileg aggályos, de nem törvénybe ütköző.

Kérdező, próbálj meg józanul gondolkodni, és hagyd békén ezt a kislányt. Érzelmi hullámzásokat átélő kamasz, még nem alkalmas párkapcsolatra. Te sem vagy elég érett, de ez más kérdés.

2022. okt. 9. 11:51
 30/32 Lazy Lover ***** válasza:
16%
Hagyd a francba a csajt nekem is volt ilyen évesen 14 éves csajom eleinte tiltották a szülők de utána meg engedték amúgy meg 14 től legális a kapcsolat
2022. okt. 9. 15:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!