Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lányt elküldték a pszichiátriára, mert szeret?
20 éves vagyok, nagyon, őszintén szeretem őt, mikor megismertem, nem tudtam, hogy 14, sem a gondolkodásmódja, sem a kinézete nem utalt erre. 16-17 körülinek gondoltam.
Viszont a barátai, a szülei mind "pedofilnak" tartanak, azt próbálják a fejébe verni, hogy ki akarom használni őt, és "ismerik a fajtámat". Elmentek a rendőrségre vele, hogy feljelentsenek, de mivel a lány azt mondta a rendőröknek, hogy erre csak a szülei akarják rávenni, így nem lett belőle ügy. Viszont ez úgy felbőszítette őket, hogy konkrétan pszichiáterhez vitték, és azóta nem hallottam róla. Most mit mégis mit tehetnék?
9: konkrétan milyen szélsőséges tüneteket tapasztaltál???
Könnyen lehet, hogy van valami alap mentális betegsége, és azért féltik sokkal jobban a szülők...
Tehát nem miattad vitték pszichiátriára, hanem a meglévő betegsége okán...
Mi a francot akarsz te 14 éves kislanytol?
Az oké hogy nem tudtad hogy annyi, bár ez is furcsa, nem kérdezzétek meg egymás korát? :D
Alap, nem? Ezzel a viselkedessel azon csodálkozom hogy tudod hogy hívják lol.
Különben ha 18 is lenne akkor se oké az egész szitu, azzal tisztában vagy, hogy valamiféle potleknak használ?
Lehetnek problémái otthon, vagy egyszerűen sajnos lelkileg egyáltalán nincs a toppon.
Ilyen esetekben orvosi segítségre van szüksége az embernek, te azzzal, hogy irkalsz neki csak még nagyobb feszültséget okozzol.
A tanácsom, hogy minél előbb lecelj le, örülj, hogy ennyivel megusztad és máskor korodbelivel ismerkedj!
16: Utánaolvasva lehet van benne valami.
17: Személyesen találkoztunk először, haveri társaság. Barátnői, haverjai 16-18 évesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!