Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor akar is meg nem is?
Figyelt kérdés
Az exemnek lett valakije de kozben engem olelget meg folyamatosan nez es folosleges indokokkal szol hozzam. A legjobb fiu baratjat kerte meg, hogy kerdezzen meg engem, hogy zavar-e, hogy neki van valakije. Aki az egyik baratnom (bocsi a sok “hogy”-ert).2022. okt. 3. 20:01
1/3 anonim válasza:
Kommunikacio.
Az a baj mi nem latunk bele a fejebe.
Csak tippet tudnánk adni hogy miért lehet ez,de az is 50-50%
Szerintem kerdezd meg a lanytol szemtol szembe hogy mivan most?!
3/3 anonim válasza:
Minek foglalkozol ilyen értelemben az exeddel, ha egyszer már szakítottatok?
Ha tönkre ment a kapcsolatotok, tényleg így akarnád újra kezdeni, hogy közben volt valakije, de azért téged is ölelget és akkor kezdjünk mindent újra? Én komolyan nem értem, nem sántít neked ez az egész? Az esetleg nem fordult meg a fejedben, hogy amíg még együtt voltatok addig ugyan úgy ölelgetett valaki mást? Minek érdekel, hogy tetszel-e még neki, ilyen kicsapongó viselkedéssel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!