Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működik a távkapcsolat?
Figyelt kérdés
2 hetes táborban ismertem meg a fiút ottalvós volt. Elég sok minden történt közöttünk amikor kettesbe voltunk és nagyon jól éreztem magam vele nagyon figyelmes, és lépett is, nem csak nekem kellett ami mostanába meglepő. Tényleg nagyon rendes srác 24/7-be rád figyel ha kell és tudja mikor mitől lesz jobb kedved. Viszont a baj hogy 97 km-re lakik. Jövő nyáron ugyanebbe a táborba fogunk találkozni 2 hétig de nyilván közbe is kéne de nem tudom működne-e olyan kevés találkozással és sok lány barátja van akikkel közvetlen…2022. szept. 13. 07:38
11/12 anonim válasza:
Működhet, nagyon nehéz, de működhet. Több mint 1 éve vagyok távkapcsolatban, köztünk 280 km van. Általában csak havonta tudunk találkozni, mert a pénz se vet fel, de nagyin szeretjuk egymást, és mindig kitartunk a másik mellett, bármulyen nehéz us sokszor a hiánya. 97 km az kb semmi amúgy, ott még a heti talit is meg lehet oldani, szóval hajrá:)
12/12 anonim válasza:
Ha tudtok hetente találkozni úgy hogy ottalszotok a másiknál akkor talán, ha csak irkáltok egymásnak hogy jajj de hiányzol stb de nem vagytok hajlandóak utazni akkor nem. 100 km nem túl nagy távolság még tömegközelekedéssel se de általában tiniknél az ilyen kapcsolatok halálra vannak itélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!