Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem működik a távkapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem működik a távkapcsolat sokaknál?

Figyelt kérdés

Nagyrészt interneten szoktam ismerkedni, de az a helyzet, hogy mindig a távolsággal van a probléma rendszerint a másik fél részéről. Jó tudom, nem kellemes mikor mindketten az ország másik felén lakunk, mert abba belefárad az ember egy idő után, hogy nem tud közvetlen a párja mellett lenni mindig. De volt olyan eset is, mikor csak egy szomszéd város távolságáról lett volna csak szó... Más meg egyáltalán nem akar távkapcsolatot.

De ez akkor is olyan nevetséges, mert ahogyan a GYIK-et böngészem némelyik lány meg képes simán kimenni a közel keletre egy arab miatt... Főleg, hogy ott a nők még alá is vannak rendelve, de azt még képes is bevállalni. Egy városnyi távolságba meg nem vevőek elég ellentmondásos. Főleg, hogy Magyarországról van szó, nem külföldről. Persze mivel én vagyok a fiú, így nyilván én mennék el először a lányhoz, mert úgy illik általában. Meg fiataloknál ahogy elnézem nehezebben kivitelezhető, az idősebb korosztály nem tudom mennyire fogékony rá. Így javítsatok ki, ha tévedek.

Viszont kíváncsi vagyok a véleményekre ezzel kapcsolatban.

2019. szept. 25. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Működhet, ha találkoznak is rendszeresen. Az enyémek azért nem működtek, mert a másik fél elzárkózott a találkozástól, én mentem volna, de ilyen-olyan okok miatt sose volt jó.
2019. szept. 25. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
28%
Azért mert a távkapcsolat gyakorlatilag nem kapcsolat. Egyszerűen nem vagytok része egymás életének. Napi egy telefon nem pótolja az együtt töltött időt, egy simogatást, puszit, érintést, nincsenek közös élmények, programok. Ez így nem megy, egyszerűen halálra van ítélve, belekezdeni is kár mert ugysem működik.
2019. szept. 25. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Tiniként?

Amikor dulnak a hormonok és a napi kapcsolatra van igény, vajon miért nem?

2019. szept. 25. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Az én pasim csak a város másik felén lakik, tömegközlekedéssel 1 órára. Viszont szinte távkapcsolat ami megy, mert ő eleve csak hétvégente ér rá suli miatt. De múlt hétvégén én nem értem rá, most meg ő nem szóval 3 hét telik el a két tali között. Közben neten is alig beszélünk csak én keresem őt, ő engem nem. Így tényleg nem tud működni egy (táv)kapcsolat. Véget is akarok vetni neki. :/
2019. szept. 25. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Ez két személytől függ, hogy mennyire működik. Van akik távkapcsolatból házasodnak össze és van akiknek ez szimplán pár hetes hóbort, hogy valakivel beszélnek az ország másik részéről.

2. Mennyire tudtok találkozni. Hogyha megoldható a rendszeres és gyakori találkozás akkor a táv nem akadály.

Attól, mert még valakinek nem jött be vagy nem tudja elképzelni az nem azt jelenti, hogy neked sem jöhet össze vagy másnak nem. Vállald a kihívást, ha képes vagy teljesíteni és úgy érzed muszáj! Ne más mondja meg, hogy mi az ami jó és mi az ami rossz.

2019. szept. 26. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!