Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan szoktatok neten csajozni?
Figyelt kérdés
Halli jelenleg az egyik lány ismerősöm barátnője a cél de mivel messzi lakik így neten kell ismerkednem vele de sajnos nem nagyon akar megnyílni előttem így pl nem nagyon tudok flörtölni meg ilyesmik. Ti hogyan neten csajozni?2018. szept. 1. 12:47
1/5 anonim válasza:
Én sehogy, mivel én is lány vagyok, de szerintem először csak simán ismerkedj vele. Kérdezd meg a kedvenc filmjét/zenéjét, beszéljetek ilyesmikről. Kérdezd a napjáról, hogy hogy van, ilyenek. Idővel biztosan megnyílik majd. :)
2/5 anonim válasza:
A neten csajozás az olyan, mint a TV-műsorból jóllakás?
3/5 anonim válasza:
Hogy ha elég aktívan beszélgettél vele (pl. folyton kérdezgetsz, mesélsz valamit, stb.), és úgysem reagál, vagy nem nagyon írogat vissza, akkor szerintem nem annyira érdekled. Több esélyed lenne, ha élőben találkoznátok. L/18
4/5 anonim válasza:
Nagyjából sehogy, totál komolytalan az egész, örülök ha egyáltalán találok olyan lányt, akivel lehet értelmesen is beszélgetni, és nem csak egy szavakat ír, meg aztán felszívódik. Amik eddig voltak aztán randik (ebből egy kapcsolat jött össze) azok meg viszonylag maguktól jöttek már.
5/5 anonim válasza:
Amikor divatba jött a netes ismerkedés, pusztán brahiból ott is kipróbáltam magam. Azt vettem észre, hogy a legjobb valami meghökkentővel indítani. Kedvenc fogásom volt, hogy megkérdeztem a csajtól, lehet-e a környékükön tyúkot lopni? Először persze mindenki a legrosszabbakat feltételezte rólam, de a napok múltával mindig megnőtt a kíváncsiságuk, hogy milyen pasi lehet, aki ilyet ír nekik? Onnantól kezdve pedig szabad volt az út, mert kellemesen csalódtak, és tettem róla, hogy egyre jobban belém habarodjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!