Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat? Nektek működik?
Távkapcsolat az nagyon rossz , én ugy vagyok hogy bicajjal 15 percre van a barátnőm és mégis a nyári vakációban még nem is találkoztunk egyszer csak az elején és akkor is morcos volt ,egyszer még láttam és csak intettünk egymásnak bizonyos okok miatt csak ennyit tudtunk , nagyon hiányzik pedig itt van egy hajitásnyira 😞😞😞 , remélem majd jövő vakációba jobb lessz a helyzet , utoljára másfél hónapja találkoztunk de tarsuk a kapcsolatot és szeretjük egymást , eleinte féltem attól hogy megcsal ,de már 4 hete nem félek ettől és teljesen megbízok benne
Sajnos csak akkor fogunk találkozni legközelebb nagy valószínűséggel mikor vége lessz ennek a nevetséges retkes vakációnak 😟😢😢😢😢😥 , mikor megkezdődik a suli akkor majd heti 5 napot fogunk találkozni ,ha megint nem fog kitalálni valamit :-( :-( :-( :-( :-( , remélem hamar eltelik már ez a retkes hónap , és végre kezdődik a suli :) ,hát igen ennyi ,, ha megbízol a társadban nem fogsz azon rágodni hogy megcsal azon viszon nagyon felörlöd magad hogy nem tudtok találkozni s főleg amikor találkoztok morcos lessz és fura viselkedésü hozzád ,akkor már azon fogsz gondolkodni hogy szakitotok s hogy már nemszeret... Mikor szembesíted akkor azt mondja szeret csak rossz napja volt ... Hát ez nagyon fájdalmas nagyon az 😞😕😟😞 ,hát igen várom a sulit .... , a távkapcsolat nagyon rossz nagyon nagyon rossz ,viszont fiatal korban ha hosszú kapcsolatot akarsz akkor elönyös asszem de nem biztos .... ,,,,,, 16|F Budapest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!