Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, akinél működik a távkapcsolat?
Figyelt kérdés
Köztünk kb. 130 km lenne, de még nem jöttünk össze. 17/F2016. júl. 30. 11:41
1/9 anonim válasza:
Egy ismerősöm és a barátnője közt kb 200km van(Bp-Debrecen). Nagyjából 1 éve vannak együtt, nekik működik.
2/9 anonim válasza:
Barátnőmnek(17) működik,kb. 70 km-re van a barátja(17). 1 év jól megvannak :)
3/9 anonim válasza:
Van olyan pár akiket ismerek két külön országban élnek, 1 éve vannak együtt. Hát nehéz, de kitartanak, még egy év aztán egy helyen lesznek:)
4/9 anonim válasza:
Nekem a barátnőm és jegyese között 300 km volt,még is a jegyese ugyebár. 130 km talán nem is olyan sok,tömegközlekedéssel ha jó a csatlakozás vagy van vonat jó másfél óra.
5/9 anonim válasza:
Az én párom és köztem is 130 km van. Ha egyikőtök sem féltékenykedik állandóan akkor meglesztek. Nálunk csak párom féltékenykedése miatt vannak gondjaink...
6/9 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást, csak akkor. Egyébként csak szenvedés. Nekem másfél évig volt, de az 400km.
7/9 anonim válasza:
Rajtatok mulik (: h kitartotok vagy a tavolsag okozza a veszteteket..de ha szeretitek egymast akkor nincs gond
Bar nekem nem jott ossze..mert en szemely szerint nem hiszek benne..de a baratnomnek osszejott, szoval csak rajtatok all, h sikerul v bukik a dolog
Drukkolok hajra (:
8/9 anonim válasza:
Előbb-utóbb valamelyik fél úgy is félrekúr.
9/9 anonim válasza:
Hát, ez egy nehéz dolog, lesz, készülj fel, a hajnalig csetelésekre, rengeteg gép előtt ülésre, hogy csak halld a hangját vagy valami ilyesmi. 14 voltam, amikor összejöttem az előző barátommal 100 km volt köztünk, minden 2. hétvégén találkoztunk. Hozzá kell tennem, imádtuk egymást,, és azért ilyen ritkán találkoztunk, mert mindkettőnk sportolt. A családunk mindenben támogatott minket. Végül nem a távolság miatt mentünk szét. Viszont nagyon nagy előny, ha egyikőtök sem féltékeny! Igen, működhet! Több mint 19 hónapig voltunk együt! :) HAjrá, ez ne tartson vissza! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!