Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a távkapcsolat így működhet?
Figyelt kérdés
Szóval, 16 évesek vagyunk mindketten és ugyanabba az iskolába járunk, én kollégista vagyok, ő viszont kb 1 órára lakik a sulitól. Nyáron változó hogy mennyit találkozunk, volt olyan hogy egy hetig majdnem minden nap, de most peldaul 2 hetig nem mert o nyaralni volt en meg kulfodon vagyok versenyen. 1 óra 50 perc kibírható távolsàg ha találkozni akarunk nyáron, nem? 3 hónapja vagyunk együtt2016. júl. 12. 09:18
1/4 anonim válasza:
Ilyen kis távolság szinte még nem is távkapcsolat. :)
Nekem is volt már távkapcsolatom, na ott 3 óra volt minden alkalommal oda-vissza. Az egy idő után kifulladt mert nagyon nehéz 6 óra utazást heti szinten beilleszteni az életedbe, ha suliba jársz vagy dolgozol.
De szerintem ilyen kis távolság esetén, főleg ha év közben egy suliba jártok, simán fenntartható.
2/4 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást, akkor működhet:)
3/4 anonim válasza:
Simán működik az :) Lehet még ennél nagyobb távolság is köztetek,ha szeretitek egymást,azt is kibírjátok majd :D
Sok boldogságot ^^
4/4 anonim válasza:
Szerintem tekintettel arra, hogy egy suliba jártok, működhet :)
Amúgy nem ajánlanám, mert ilyen fiatalon nem az utazgatásról kell, hogy szóljon az élet vagy egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!