Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Love Animal kérdése:
Távkapcsolat? Megismerkedtem neten egy tőlünk elég messze lakó Csongrádi fiúval. Ő 17 éves en 14.
Figyelt kérdés
Nagyon jól megvagyunk és már találkoztunk is ezelőtt kb 2 hónappal lehoztak a szülei és megismerkedett az egész család. Rengeteget beszélgettünk facen ahogy csak tudtunk de nyilván olyan korban van hogy sok mindenre kell figyelnie plane a tanulásra és a sport sem megy neki most annyira emiatt is el van keseredve. De nagyon keveset ír nekem mostanaba tegnap felhívott hogy nincs netuk és ezért nem tud írni de esténként felhív. Nem vagyok féltékeny kis liba de azért nem tudom hogy igazat mond e . Nagyon keveset beszélünk a kapcsolatunkrol keveset tudatjuk egymással hogy szeretjük egymást és sokszor el kell mennie pl enni vagy ilyesmi nekem ez elég szarul esik amikor már jól belejottunk a beszélgetésbe, nyilván ertem hogy neki is van dolga de kicsit nehéz nekem . Úgy érzem hogy már nem érdekelne annyira. Mit tegyek? Vagjam be a durcit vagy beszéljek vele amikor csak o tud?2016. jún. 17. 13:05
1/3 anonim válasza:
Ha esténként felhí, hogy nincs nete az azért van mert nem szeretné, hogy megharagudj rá, vagy a képzeleted szüljön valami hülyeséget. :D Szerintem nem fog sokáig tartani ez a dolog. Hamarabb jön neked valaki "kézzel fogható", akivel tudtok találkozni nap mint nap akkor teljesen felejtve lessz ez az egész! :) Bár én nem akarlak lebeszélni erről. Csak mondom..na! :D
2/3 A kérdező kommentje:
De en nagyon szeretem tudom hogy hülyén hangzik de csak azt akarom hogy legalább egy hónapba egyszwr találkozzunk hogy itt legyen mellettem csak ennyit akarok. Nem hinnem hogy találok nála jobbat :/
2016. jún. 17. 13:24
3/3 anonim válasza:
Most saját magad győzködöd vagy azt várod, hogy megerősítselek ebben? :D Én nem foglak! De ha ennyire szereted akkor tarts ki mellette :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!