Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a távkapcsolat működik?
Amíg élőben nem találkoztok csak plátói szerelem marad :)
Ha megvolt a találkozás egy vagy több alkalommal és úgy érzitek összeilletek, érdemes várni, akkor hajrá. Én fél évet kibírtam távkapcsolatban, míg ki kellett utaznom külföldre, úgyhogy működhet.
Nem igazán.
Nekem volt, de mindkettőnknek volt autója, és kb. 1,5 óra távolság volt köztünk. Így tudtunk rendszeres élőben is találkozni.
De ha nagy a távolság és nincs lehetőség rendszeres találkozásra, akkor nem működik.
Szia! :)
Én is féltem a távkapcsolattól eleinte, de nekem eddig működőképes. Szintén neten ismerkedtem meg a sráccal, 8 hónapig csak ott beszéltünk minden nap, illetve skypeon órákat. Ezután találkoztunk, két jhónapja vagyunk együtt lassan, igaz csak szombatonként találkozunk, de eddig nem lett ebből egyikünk részéről sem probléma, nemsokára bemutat a szüleinek is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!