Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire működik egy távkapcsolat?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel nemrég jöttünk össze, de ő viszont ősszel kimenne dolgozni Angliába. Én sajnos nem tudok vele menni, mert még szeretném befejezni a tanulmányaim.
Azt mondta, hogy nem szeretne távkapcsolatot...
Ha mégis megpróbálnánk, működne?
2016. máj. 23. 22:22
1/3 anonim válasza:
Őszig sok víz lefolyik a Dunán...
Ha szeretitek egymást akkor egyértelmű megpróbáljátok. Ha viszont ő eldöntötte hogy nem szeretne, akkor nem hiszem változik a véleménye...
2/3 anonim válasza:
Őszintén?
Én éltem át ilyet, és nem ajánlom a távkapcsolatot...
Főleg akkor nem, ha nem vagytok régóta együtt.
3/3 anonim válasza:
Nem ajánlom én sem a távkapcsolatot, szörnyű akárki akármit mond hogy ki lehet bírni. Nekem rányomta a pecsétét a kapcsolatomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!