Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek működik a távkapcs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működik a távkapcsolat?

Figyelt kérdés
2 hetes táborban ismertem meg a fiút ottalvós volt. Elég sok minden történt közöttünk amikor kettesbe voltunk és nagyon jól éreztem magam vele nagyon figyelmes, és lépett is, nem csak nekem kellett ami mostanába meglepő. Tényleg nagyon rendes srác 24/7-be rád figyel ha kell és tudja mikor mitől lesz jobb kedved. Viszont a baj hogy 97 km-re lakik. Jövő nyáron ugyanebbe a táborba fogunk találkozni 2 hétig de nyilván közbe is kéne de nem tudom működne-e olyan kevés találkozással és sok lány barátja van akikkel közvetlen…

2022. szept. 13. 07:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Nekem ennél picivel nagyobb távolságra lakik a barátnőm és jól magvagyunk már 6 hónapja, szóval nem lehetetlen.
2022. szept. 13. 08:07
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Működik, de azért néha utazzon hozzád. 97 km semmi, én 200-at is utaztam a lányhoz. Megérte.
2022. szept. 13. 09:13
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Nem
2022. szept. 13. 10:01
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Én is úgy jártam, hogy 260 km-t kellett utaznom. Nyilván nem mindig tudtunk találkozni, de kéthetente biztosan. Tartott egy pár évig a főiskola miatt, ahová járt, de aztán összeházasodtunk és összeköltöztünk, lett 3 gyermekünk is. Szóval simán működik. De ennél jobba sztorik is vannak, amikor a barátom apja magyar volt, az anyja meg NDK-s és alig tudtak talákozni, mégis lett 4 gyermekük. De hallottam egy olyat is, akik évekig más kontinensen éltek, de eljött az idő, amikor össze tudtak költözni. 97 km nem lehet akadály.
2022. szept. 13. 10:04
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Működhet, de mindenképpen kell a bizalom hozzá
2022. szept. 13. 10:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Függ a korotoktól és nagyban a szülők hozzáállásától.

Bár ha már most írod, hogy "sok lány barátja van akikkel közvetlen…", akkor meg fog ölni az ideg a féltékenykedéstől.

2022. szept. 13. 12:14
 7/12 anonim ***** válasza:
49%

97 km? Mi örülnénk, ha csak ennyi lenne köztünk. :D

Oké, már nem vagyunk tizenévesek, szóval nem kell szülői engedély egy utazáshoz, de köztünk meg 400 km van. És működik.

Nekem is sok lány (nő) barátom van. Tetézzem? Még biszexis vagyok, és férfi barátaim is vannak. De őt szeretem. Hiába lenne lehetőségem akár más nővel, akár egy férfival kavarnom, nem fogok, mert szerelmes vagyok. Van egy csodálatos barátnőm, akiért bármit megtennék, és tudom, hogy ez az érzés kölcsönös. Megbízunk egymásban, és szeretjük egymást.

Nem mellékesen: a hűség nem alkalom kérdése. Ha valaki hűtlen, akkor akkor is az lesz, ha közel laksz hozzá. Ha meg hűséges, akkro tök mindegy, hogy hány km-re vagy tőle, akkor is hűséges marad. Nem látok bele a lelkébe, így nem tudom azt mondani, hogy tutira ő is hűséges, de egy biztos: hogy az-e, az nem a távolságon múlik.

Szóval: hajrá!

Jah, csak egy megjegyzés: egyik ismerősömnek dél-amerikai a barátnője. Igaz, még csak 1-2 éves kapcsolat, de jól megvannak. Ehhez képest 97 km micsoda? ;-)

2022. szept. 13. 12:15
 8/12 anonim ***** válasza:
76%

Két hét MEGismerkedéshez elég, KIismeréshez kevés.

Kapcsolati bizalomhoz viszont kiismerés kell.

Máris ficánkol benned a kisördög, hiszen te magad hivatkozol erre: "sok lány barátja van akikkel közvetlen", ez a kijelentésed a kezdődő féltékenység jele.

2022. szept. 13. 13:03
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
nem magamból indulok ki, de honnan tudod hogy mit csinál amikor nem beszéltek?
2022. szept. 13. 13:19
 10/12 anonim ***** válasza:
69%

Ami a távkapcsolathoz kell: türelem, pénz, kitartás és egy körülbelüli időpont hogy mikor szűnik meg a táv.

Ha ezek közül bármelyik hiányzik már bukta a dolog.

Írom ezt úgy, hogy heti szinten találkoztam a párommal, akivel 220 km volt köztünk. Anyagilag iszonyatosan megterhelő még diák jeggyel is.

2022. szept. 13. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!