Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működik a távkapcsolat?
Függ a korotoktól és nagyban a szülők hozzáállásától.
Bár ha már most írod, hogy "sok lány barátja van akikkel közvetlen…", akkor meg fog ölni az ideg a féltékenykedéstől.
97 km? Mi örülnénk, ha csak ennyi lenne köztünk. :D
Oké, már nem vagyunk tizenévesek, szóval nem kell szülői engedély egy utazáshoz, de köztünk meg 400 km van. És működik.
Nekem is sok lány (nő) barátom van. Tetézzem? Még biszexis vagyok, és férfi barátaim is vannak. De őt szeretem. Hiába lenne lehetőségem akár más nővel, akár egy férfival kavarnom, nem fogok, mert szerelmes vagyok. Van egy csodálatos barátnőm, akiért bármit megtennék, és tudom, hogy ez az érzés kölcsönös. Megbízunk egymásban, és szeretjük egymást.
Nem mellékesen: a hűség nem alkalom kérdése. Ha valaki hűtlen, akkor akkor is az lesz, ha közel laksz hozzá. Ha meg hűséges, akkro tök mindegy, hogy hány km-re vagy tőle, akkor is hűséges marad. Nem látok bele a lelkébe, így nem tudom azt mondani, hogy tutira ő is hűséges, de egy biztos: hogy az-e, az nem a távolságon múlik.
Szóval: hajrá!
Jah, csak egy megjegyzés: egyik ismerősömnek dél-amerikai a barátnője. Igaz, még csak 1-2 éves kapcsolat, de jól megvannak. Ehhez képest 97 km micsoda? ;-)
Két hét MEGismerkedéshez elég, KIismeréshez kevés.
Kapcsolati bizalomhoz viszont kiismerés kell.
Máris ficánkol benned a kisördög, hiszen te magad hivatkozol erre: "sok lány barátja van akikkel közvetlen", ez a kijelentésed a kezdődő féltékenység jele.
Ami a távkapcsolathoz kell: türelem, pénz, kitartás és egy körülbelüli időpont hogy mikor szűnik meg a táv.
Ha ezek közül bármelyik hiányzik már bukta a dolog.
Írom ezt úgy, hogy heti szinten találkoztam a párommal, akivel 220 km volt köztünk. Anyagilag iszonyatosan megterhelő még diák jeggyel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!