Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működik a távkapcsolat?
Nem gondolom. Biztos van az az 1% akiknél minden klappol majd összeházasodnak, gyerekeik lesznek, kiköltöznek a kertvárosba és együtt öregednek meg, mint a mesékben, de azért nem ez a jellemző. A legtöbb ilyen kapcsolatban valamelyik fél akár szexuális akár érzelmi értelemben félrehúz, de legalábbis valaki boldogtalan.
Én is azért szakítottam érettségi után a barátommal mert én az ország egyik ő a másik végébe ment tovább tanulni. Jó döntés volt.
A személyektől függ, hogy mennyire is tesznek azért, hogy működjön.
Van olyan ismerősöm, aki nem tett semmit a problémák ellen (keveset találkoztak stb.) és nem is tartott így sok ideig.
Viszont vannak olyan ismerőseim, akik megoldották azokat, türelmesek is voltak. Az egyik ilyen pár pl 3 év után összeköltöztek végre és jegyesek. (Eleinte a kapcsolatban csak ilyen havonta, majd kéthetente, majd hetente találkoztak már, de volt, hogy hónapokig nem tudtak találkozni, és kibírták) (300km volt köztük.)
A másik pár pedig velem egykorúak, ők hetente találkoznak és tökéletesen meg vannak, mert próbálják megoldani a felmerülő problémákat.
Szerintem mind csak akarat kérdése. (Persze lehetnek külső zavaró tényezők is.. anyagi, idő, családi háttér stb. amik eléggé megnehezíthetik ezt.)
17/l
Sok mindentől függ.
Elsősorban a találkozások száma és a távolság nagysága határozza meg (nem mindegy, hogy 50 vagy 500km).
Én hosszútávon biztosan nem bírnám, ha keveset találkoznánk, de vannak, akik jobban bírják. Csak a két emberen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!