Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt , mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hónapokon keresztül írásban más fiunak írja hogy szeretlek meg ilyenek... szakítsak vagy ne?
Mert nagyon szeretem
2022. szept. 11. 07:22
2/10 anonim válasza:
Szakítsál. Senkinek sincs szüksége olyan párra, aki nem igazmondó és becsületes
3/10 anonim válasza:
Nem értettem soha ezeket a kérdéseket. Hogy lehetséges, hogy ilyenkor nem tudod mit csinálj?
Ha egyáltalán felmerül, hogy ne szakíts vele, akkor vagy önbizalomhiányos vagy ("úgysem jönne össze más"), vagy nagyon papucs. Döntsd el melyik, és változtass.
4/10 anonim válasza:
Nem ő az első és nem ő az utolsó, ezt garantálom. Összejössz a következővel és majd fogod a fejed, hogy a mostanival miért nem szakítottál már korábban. Egyértelmű: Szakíts. Ráadásul az önbizalmadnak is jót tesz, ha nem várod meg, ha ő mondja ki hamarabb.
Nem kell elpazarolt időként gondolni rá, tanulj belőle, lépj tovább, ennyi.
5/10 anonim válasza:
Hagyni kell az ilyen lányt, menjen ahhoz akit szeret. Téged meg majd a következő vagy az azutáni jobban fog szeretni mint a jelenlegi.
6/10 anonim válasza:
Én nem hagynám, hogy szórakozzanak velem, úgyhogy szerintem szakíts.
7/10 anonim válasza:
Szerintem érdemes feleségül venned.
10/10 anonim válasza:
vegyétek fel a babavárót, akkor biztos veled marad ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!