Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Továbbra is várjak, hátha megszűnik?
Sziasztok!
Június elején szétmentünk a barátnőmmel azok után, hogy kiderült, hogy a kapcsolatunk alatt mindvégig csalt több sráccal is.
Nagyon megrázott a dolog, mivel egy kisebb ideig lakott nálunk a lány, aztán külön költöztünk volna közösen, tehát tervezgettük a "közös jövőt".
Mióta történt a szakítás elköltöztem, nagyon sok barátommal vettem fel a kapcsolatot, beszéltem pszichológussal, de egyszerűen a lányon kívül senki mást nem szeretnék magam mellett tudni és sokszor úgy érzem, nincs értelme semminek ha Ő nincs. Lassan 3 hónap telt már el, nem is igazán vonzódom mostanság rajta kívül egyetlen nőhöz sem (nem vagyok meleg). Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom, sokat beszéltem vele erről, ugyanígy apukámmal. A kapcsolat 8 hónapig tartott, tehát nem egy hosszú idő, ezért is nem értem miért kötődök azóta is ennyire a lányhoz.
Szeretném őt visszakapni, bár tudom, hogy lehetetlen és hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!