Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Továbbra is várjak, hátha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Továbbra is várjak, hátha megszűnik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Június elején szétmentünk a barátnőmmel azok után, hogy kiderült, hogy a kapcsolatunk alatt mindvégig csalt több sráccal is.

Nagyon megrázott a dolog, mivel egy kisebb ideig lakott nálunk a lány, aztán külön költöztünk volna közösen, tehát tervezgettük a "közös jövőt".

Mióta történt a szakítás elköltöztem, nagyon sok barátommal vettem fel a kapcsolatot, beszéltem pszichológussal, de egyszerűen a lányon kívül senki mást nem szeretnék magam mellett tudni és sokszor úgy érzem, nincs értelme semminek ha Ő nincs. Lassan 3 hónap telt már el, nem is igazán vonzódom mostanság rajta kívül egyetlen nőhöz sem (nem vagyok meleg). Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom, sokat beszéltem vele erről, ugyanígy apukámmal. A kapcsolat 8 hónapig tartott, tehát nem egy hosszú idő, ezért is nem értem miért kötődök azóta is ennyire a lányhoz.

Szeretném őt visszakapni, bár tudom, hogy lehetetlen és hülyeség.

2020. szept. 6. 16:49
 1/2 Stark2000 ***** válasza:
Bármit csinálj, de kérlek, vissza ne menj az exedhez.
2020. szept. 6. 22:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha belefér munka mellett, mindenképp elfoglalnám magam sporttal, nyelvtanulással, lehetőleg olyan hobbival, amit több emberrel csinálnék együtt. :) Lényeg, hogy minél kevesebbet gondolj rá, ne merülj el a szerelmi bánatban, önsajnálatban. Még az egyedüllét is jobb, minthogy olyannal legyél, aki nem becsült meg téged. Épp ezért nem mondom, hogy rögtön kezdj el keresni mást, sokak így akarják elnyomni az érzéseiket. De szerintem se elnyomni nem kell, se erősíteni azzal, hogy sokat gondolsz rá szándékosan.
2020. szept. 7. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!