Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a lány kapcsolatot?
Sokáig nem akartál tőle semmit, ez lehet megviselte őt, vagy elkönyvelt múltnak.
Majd megváltoztál és nyitottál fele, ami lehet furán érintette.
Főleg, ha közben elkezdett mással beszélni, amíg ti nem beszéltetek.
Szerintem szimplán nem tudja mit akar most.
Lehet Fél belemenni veled kapcsolatba, vagy maybe ink mással legyen.
Nehez most belelatni a fejebe igy.
Támogasd őt, próbáld randira vinni, kajcsizni vagy ilyesmi.
Legyen sok közös program, de érezze, hogy te több vagy azért egy barátnál.
Tegyél fel mindent egy lapra, és onnantól te tudod h megtettel mindent
A masik srac miatt ne aggodj
Probald a feltekenyseget feloldani picit
Ha meg valakinek egy fuckboy kellene
Ahhoz gratulálnék.
Abban az esrtben, már nem erdemene meg teged.
1. Nekem se lenne sok kedvem a múltbeli sérelmekkel egy olyan kapcsolathoz, amit nem is biztos, hogy támogatnak.
2. Évekig nem is voltatok egymás részei.
3. Az, hogy szeret vagy szerelmes beléd nem jelenti automatikusan azt, hogy járna is veled. Nekem is volt ilyen srác, hogy szerelmes voltam belé, de ha letérdelt volna rózsával a kezébe és megkérdezte volna, hogy leszek-e a barátnője rávágtam volna az ajtót.
4. Bizonyítsd neki, hogy nem kell számára más. Évekig más srácok ápolgatták a lelkét, más flörtölt vele, máshogy flörtölt vele. Mivel tudsz többet nyújtani neki, hogy ezekre már ne legyen szüksége?
5. Mi van ha csak szex kapcsolatot akar csak nem meri kimondani?
6. Jó időtöltés vagy neki. Azt se zárom ki, hogy csak játszik veled.
7. Mit akarsz amúgy egy kislánytól? Nincs mit ragozni. Ha szeret és akar akkor veled van. Ha "ez bonyolult" vagy "nem biztos az érzéseiben 😢" akkor tényleg elmennél a végletekig egy olyan csajért, aki érzelmileg instabil? Tudod mi a bonyolult? A kvantumfizika. Ő csak játsza az agyát vagy még nem nőtt fel hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!