Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha 2éves kapcsolatomért lány létemre küzdenék? Többi lent
Szerintem igen, tudom fájnak ezek a dolgok,
De ettől jobbat érdemelsz és biztosan megtalálod azt, aki ettől jobban értékel és szeret majd :)
Csak feleslegesen alázod meg magad vele.
Beletart pár évbe, mire az ember rájön: nincs olyan, hogy "küzdeni" egy kapcsolatért. Küzdeni az szokott, aki szereti a másikat, aki viszont már NEM szereti őt. A szerelmet pedig nem lehet kierőszakolni, visszahozni, felkelteni, így a küzdelem felesleges.
Igen. Nem azért mert lány vagy, hanem mert egy kapcsolat két emberről szól. Ha ő nem volt és már nem partner benne, nem akarja megoldani, akkor nincs értelme teperni.
Majd lesz olyan, aki nem enged el és nem kell futnod utána. Hagyd a fenébe szerintem
nem érdemes küzdeni érte ha ő kezdeményezte a szakítást akkor valószínűleg nem fogja magát meggondolni, és normális amit csinálsz egy gyász amit csinálsz őszintén mindenkinek van ilyenen csak máshogy mutatjuk ezt ki például: valaki kijár a halott férjére, valaki a szeretett személyétől kapót ajándékokon sírdogál ez egy normális reakció az embertől elvesztettél valamit és meggyászolod, amit tudsz tenni hogy elvonod a gondolataidat más dolgokkal ezzel idővel feledésbe merül az egész.
(most jön a keresztény/animés verzió)
A legjobb megoldás ha elrabolod majd egy pincébe tartod addig amíg beléd nem szeret majd miután nagy nehezen valahogy kiszabadul utána megpróbál kiszökni majd hirtelen miközben látod hogy szökik ki hátulról leszúrod egy késsel majd miután megölted magaddal is végzel hogy a szerelmeteket a túlvilágon is folytassátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!