Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőmmel Július elején...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bsenki32 kérdése:

Barátnőmmel Július elején szakítottunk.Nem tudom elfelejteni, megöl a magány. Mit tegyek? Többit lent!

Figyelt kérdés
Megcsalt. Azóta sokat hallottam felőle, hogy szurkálódik a hátam mögött, és ez is nagyon rosszul esett... Elfelejteni nem tudom ,3 hónapja nem telt el úgy nap, hogy ne gondoltam volna rá, azok ellenére, hogy mit tett velem. Sőt, sajnos minden nap látom is. Visszakönyörögni nem akarom magam, mert nem fogok megalázkodni. Nem gondoltam volna, hogy ennyire gyenge vagyok, és ennyi idő után sem tudok túllépni rajta. Egyébként 2 évet voltunk együtt, a vége fele már én is szakítani akartam, de hát ő ennek más formáját választotta. Ettől függetlenül, hogy tudom, hogy a végén már "szar" volt minden, mégis visszamennék...Sajnos kis városban is élek, egy korosztály vagyunk, így egy buli helyekre is mozgunk, és szinte egy társaságban is. Nem viselem túl jól, hogy mindig fiúkkal látom, olyan boldognak mint velem...

2021. nov. 1. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj arra, hogy őket is át fogja verni. Ilyen senki miatt depizni... :(

Ismerkedj, nem feltétlen kapcsolatra, csak úgy.

2021. nov. 1. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Több idő kell. Ne aggódj maximum fél év múlva már egyáltalán nem fog fájni.
2021. nov. 1. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Már Te is szakítani akartál, tehát nem klappolt minden köztetek. Ő olyat tett, ami komoly ok a szakításra. Igyekezz kiverni a fejedből, mert nem illetek össze és később érne egy nagyobb csalódás, hiszen éveid mentek a semmire.
2021. nov. 1. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Nem sok a 3 hónap tényleg, és ünnepek közeledtével mindig nehezebb. Karácsony, szilveszter felé könnyebben vagyunk magányosak, az ősz-tél és a lassú bezárkózás rátesz egy lapáttal, vagy eszünkbe jutnak azok, akiket elvesztettünk.

Légy türelmesebb, kösd le a figyelmed más dolgokkal (pl. kezdj valami újba, amibe régen akartál vagy mindig is érdekelt).

2021. nov. 1. 16:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Inkább el kéne határoznod magad és nyitottnak lenni ismerkedésre MÁSSAL.

Ezek tipik öngyilkos kapcsolatok de komolyan. Szándékosan házhoz menni lóf*szért. Már 14-15 évesen se értettem hogy valaki hogy lehet olyan gyenge jellem hogy benne legyen egy ilyen se veled se nélküledbe. Amúgy poén mert ha én szakítottam valakivel, vagy valaki szakított velem, sose én akartam visszamenni. Mindig sírtak nekem stb hogy fogadjam vissza (volt hogy konkrétan én voltam a gyökér, mégis én szakítottam vele és még utána is sírtak utánam). De határozott döntéseket kell hozni.

2021. nov. 2. 00:53
 6/7 anonim ***** válasza:

#5 Mert a 14-15 még gyerek és nem tud reflektálni magára, nem ismeri magát. Ha a gyerekkorából adódóan problémákkal nőtt fel, túlságosan ragaszkodó, naív, éhezi a szeretet bármi áron, mert a szülei pl. lesz-rták, akkor ezt ő még nem tudja miért van és nem is gondol bele, csak hogy neki ez kell. Esetleg a különböző romantikus maszlagok, sorozatok, filmek rátesznek még egy jó nagy lapáttal, hogy az a jó ha lohol azután, aki alázza, hisz a végén mindig happy end van az álomvilágban.

Akik stabilabb családi háttérrel nőnek fel, van önbizalmuk, felépítették őket és az egészséges önképüket, illetve a másokhoz való viszonyulásukat, azok kimernek lépni ezekből, mert van maguk felé egy értékítéletük, tudják hogy ezután is képesek mással összejönni. Az elnyomott önbizalomhiányos az örül ha valaki szóba állt vele, még ha két lábbal tiporja is.

2021. nov. 2. 11:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Ne essék félreértés, nem első kapcsolatom volt. Egészen konkrétan második. Az elsőnél nem volt ilyen problémám, és a szar csakádi háttér sincsen meg úgy gondolom. Ezért nem értem.

19/F btw

2021. nov. 2. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!