Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem bírom ki nélküle?
Amikor a barátom velem van, akkor annyira boldog és vidám vagyok, hogy megtudnám enni :D
Annyira bújós vagyok, és ő is szeretni, ha oda bújok hozzá
De amikor pl elmegy olyan 3-4 órára, akkor elfog a paranoia.
Félek, hogy a barátai rossz útra viszik.
Kb a barátai fele csalja a párját, én is tudom, hisz szemtanúja voltam nem egyszer!
Én adok neki szabad teret, ahogy ő is nekem!
Én is ki megyek a csajokkal vásárolgatni, kávézni, enni.
De nem hagy nyugodni, hogy abban a baráti körben van!
Lényegen a megcsalástól félek!
Ő úgymond hűséges típus, a közösségi oldalakon vissza igazolja a lányokat, és ha rá írnak(folyamatosan írnak neki), akkor letiltja.
pl kocsikázni mentünk, volt ott egy csaj(ki nem állhatom egy tizenéves rib), ő is jönni akart velünk, de a barátom kijelentette, hogy nem :D
Már csak az arcomat nézve tudta, hogy mire gondolok.
Mellesleg ő sem rajong érte, az én jelenlétében, azon kívül nem tudom...
A lány lényegében közösülni akar vele, mert mielőtt össze jöttem a barátommal, a lány koslatott utánna, a barátom meg kb majdnem, hogy be adta a derekát.
Mind1 a lényeg az, hogy hogyan állítsam le ezt, az érzést. Annyira negatív leszek tőle :(
Ezt nem nevezném féltékenységnek, ha még is, akkor kb ő is az.
Én is logók vele együtt a haverjaival.
Vagy csak magányos vagyok, vagy hiányérzet?
Elsőnek:
Ha a párom el akarna szakítani a baráti körömtől, abból jó nagy vita lenne, és ha nem hagyná abba egy szakítás is.
A kérdezőnek: ha aggódsz a barátai miatt, ki kéne puhatolóznod, mit gondolnak rólad és miről szoktak beszélgetni (persze nem számonkérően).
A lány miatt a helyedben nem aggódnék, ha eddig nem jött össze neki (legalábbis sokáig kellett erőltetnie és mégsem jött össze vele a pali végül), akkor most, hogy van barátnője, pláne nem fog.
Viszont fontos, hogy csak te ismerheted a barátod, mi nem, szóval gondold át kinéznél e belőle ilyesmit.
(Amúgy szerintem valamennyi féltékenység nem bűn és normális is kis mértékben:D)
Én kb tudtom, hogy miről beszélnek, mert a barátom elmondja, ha nem vagyok ott és rólam beszélnek, vagy ha a barátait beszéli ki( a megcsalós téma).
Vagy a mi nap, a lány átírt és a barátom szólt nekem, hogy ráírt az a bizonyos lány.
Csak annyi zavar, hogy valamilyen szinten zavaró, hogy (:D) nem tudom mit csinál, amíg távol van tőlem.
Jeleket ad, hogy hűséges! De a jel nem elég, semmilyen mértékben.
A párodat nem örökre választod, hanem minden nap. Ugyanez rá is igaz.
Ha pedig megcsalna akkor ő vesztett vele, nem te.
"Lényegen a megcsalástól félek!"
akármilyen társaságban lenne, benned lenne a félelem. ez nem a társaság vagy a párod hibája hanem a tied. nem tudsz bízni benne.
Én bízom benne, írtam is.
De attól félek, hogy ez a bizalom és, hogy ismételgeti, hogy milyen hűséges egy 180 fokos fordulatot fog venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!