Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért kell mindig sírnom mikor megölelem a barátnőmet?
Azért, mert gyenge jellem vagy. És ez most nem sértésből mondom, tényleg ez az igazság.
18-20 éves lányoknál ezzel a sirdogálással többségében azt fogod elérni, hogy cukinak, aranyosnak tartanak majd, de nem leszel férfi a szemükben.
Ha rám céloztál, akkor nem kell kifacsarni a mondandómat, egy szóval sem álltottam, hogy igazi férfi nem sír. Az igazi férfi is sírhat, ha ő úgy dönt, hogy valaminek a hatására elegedi magát. Pont az érzelemkontroll teszi a férfit férfivá. A Kérdező által felvetett magatartás azonban nem erről szól, egyszerű gyengeségnek tűnik, hogy ilyen kis dolgok hatására is elered a könnye.
A fenti sorokat ENFP személyiségű emberként írtam, ami azt jelenti, hogy a 16 személyiségközül a legérzelmesebb személyiségtípus az enyém: igazi érzelemboma, ami a népesség mindössze 7%-át teszi ki. Csakhogy én megtanultam, hogy az érzelmeket tudni kell irányítani, nem pedig hagyni, hogy elhatalmasodjanak rajtam.
De persze mindenki azt csinál amit akar. Saját véleményem írtam le. Aki sírni akar a csajával való találkozáskor, ám tegye, nekem mindegy.
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!