Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Vagy csak szimplán ignorál? Es ha igen, miért?
Figyelt kérdés
Szóval nagyon tetszik egy srác, már régebb óta.
Nem mertem beszélgetést kezdeményezni vele.
Pár év után felbukkant, be jelölt és beszélgetni kezdtünk. Kedvesnek tűnt. Elkezdett reagálni a sztorijaimra, szíveket küldött stb.
Végül mondtam neki, hogy regebb tetszett. Tudni akarta, hogy most is, de erre azt feleltem, hogy nem. Féltem, hogy majd mit gondol.
Rá kérdeztem, hogy tetszem-e neki és azt felelte nem tudja.
Már nem reagál a fotoimra. Mi lehet a baj?
2022. aug. 20. 14:23
1/5 anonim válasza:
Szerintem tetszesz neki, csak mivel "vissza utasítottad", ezért nem reagál a fotóidra.
2/5 A kérdező kommentje:
Van aki azt mondja, hogy nem érdeklem egyáltalán:((
2022. aug. 20. 15:06
3/5 anonim válasza:
Engem meg azzal piszkálnak aa barátaim, és ismerőseim, hogy jöjjek össze az egyik sráccal mert látszik, hogy szerelmesek vagyunk egymásba, mégse tetszünk egymásnak. Ne ezzen múljon :) Majd írj rá, hogy baj van-e, hátha örülne neki.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Ha konkrétan azt mondtad neki hogy nem tetszik,akkor tényleg nem értem mit vársz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!