Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BearBoss kérdése:
Miért kezdett el ignorálni a lány?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 éves fiú vagyok. Megpróbálom a lehető legrövidebben leírni a fő dolgokat. Az osztályomból 6-an fiuk és 6 lány voltunk egy kiránduláson 3 hétre. A 6 lányból csak egy lánnyal szoktam beszélgetni,a többivel nem. Az egyik lány viszont nagyon elkezdett figyelni,mosolyogni rám és tudom,hogy tetszem neki,mert ő maga is meg mondta,hogy tetszem neki,meg miattam nem akart haza menni a kirándulásról és a többi fiú is elkezdte ezt beszélni,hogy tetszem neki. Elkezdet velem flörtölni,tehát így én is vele és jó is volt minden,beszélgettünk stb. Idő után már mindenki elköltötte a pénzét (mert senki se tudott vigyázni a pénzére) és feltünt nekik,hogy nekem mennyi pénzem maradt és elkezdett a többi lány is hirtelen flörtölni meg kéregetni. Nemtudom,hogy az a bizonyos lány akinek tetszem,hogy nem e ő is csak a pénz miatt kezdett el velem flörtölni(szerintem nem),nem emlékszem rá tisztán,hogy mikor kezdett el flörtölni,amikor rájöttek,hogy van sok pénz nálam,vagy már elötte. Haza értünk és jártunk megint suliba. Beszélgettünk még akkor is,pedig féltem,hogy mindenki le fog szarni,de nem. Egyszer pedig úgy döntöttem,hogy ki hívom őt egy randira és azóta ignorál. Az egyik legjobb barátnőjével mellettem beszélgettek és ezt hallottam a barátnőjétől: Most itt az alkalom,mond meg neki,ne félj. A barátnője is jelzet felém,hogy tetszem neki,viszont én hiába próbálkoztam,nem ment valahogy. Ezek után már elkezdett ignorálni és mintha kerülgetne engem,félne tőlem. A lány barátnőjével jóba vagyok és a pasijával is,de akkor miért kezdett el ignorálni a lány? Lehet,mert hamar hívtam ki randira? Vagy a barátnője mondott volna valamit? pedig nem csináltam semmit,de lehet ez volt a baj,hogy nem próbálkoztam eléggé? Vagy csak várnom kellene rá? haverjaim azt mondták,hogy az lehet a baj,hogy nem volt még pasija, nekem meg barátnőm és ő fél,mert én is és ő is ez a félős introvert tipus. A másik haverom azt mondta,hogy az lehet a baj,hogy én paraszt vagyok ő pedig fél cigány. Annyi még,hogy egy másik lánnyal is nagyon jóba kijöttem és vele sokat hülyéskedek,beszélgetek és mindenki azt hiszi,hogy együtt vagyunk,pedig nem őt akarom és lehet féltékeny?. Vagy az is baj lehet,hogy az egyik fiú rájött,hogy tetszünk egymásnak a lánnyal és mivel a fiúval össze vesztem,ezért el akarta baszni nekem a kapcsolatot a lánnyal és ő lenne a hibás? Nemtudom mit csináljak. Beszélnem kellene vele,de valahogy már nem érzem azt a tüzet,mint a kiránduláson és szerintem a lány se. Az egész nagyon hosszú és bonyolult. Tudom,hogy össze vissza van,de igyekeztem a legjobban össze rakni.2022. máj. 23. 19:21
1/7 anonim válasza:
Ember legyen a talpán, aki ennyiből bármi használhatót tud mondani.
2/7 anonim válasza:
Hogy hívtad randira? Mit írtál neki? Ennél több részlet kell.
3/7 anonim válasza:
Amikor elhívtad randira nemet mondott? Ha igen, akkor mi a kérdés?
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy össze vissza van,sajnálom. Tehát amikor randira hívtam akkor suliban voltunk és mellé álltam és megkérdeztem,hogy nem e szeretnél velem ki jönni egy vacsorára. Erre ezt válaszolta: Nem rosszból,nem utállak,csak félek kimenni így randira,mert még nem voltam és nem is vagyok az a kijárós tipus csaj,ne haragudj. Erre azt válaszoltam,hogy nem gond egy kérdést megért,de ha meggondolnád magad,akkor tudod,hol találsz. Ha valakinek van kérdése az nyugodtan kérdezzen,tudom hogy rosszul fogalmaztam meg össze vissza.
2022. máj. 25. 19:13
6/7 anonim válasza:
Elutasított, azóta pedig ignorál. Szerintem csak udvariasságból mondta azt, hogy nem szokott kijárni, nem akarta a szemedbe mondani, hogy mégsem akar semmit.
7/7 anonim válasza:
Hát, ha nekem valaki ilyet mondana, hogy: nem e, azt egyből elutasítanám...
Nem szeretne-e velem kijönni... Ez a helyes megfogalmazás, tanulj meg magyarul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!