Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Ott kell neki elmondani (ha többen vagytok, félre hívod). Ahogy 15-ös írta, valahogy elkezded ilyen irányba terelni a beszélgetést, és abból már látni fogja, hogy valamit akarsz. Sok sikert! Várjuk a fejleményeket! ;-)
(8, 10, 12, 15 és 20 is én voltam)
Újabb Update!!!
Későbbi alkalommal megyünk és a program is más lesz. Kiderült hogy nem jó neki a megbeszéltek. Szóval később találkozunk és más program. A programot még nem tudom 100%-ig, de valószinű hogy állatkert lesz belőle.
Mindegy hová, és mennyi időre mentek, ott kell neki elmondani. Én (még soha nem vallottam szerelmet) valahogy így képzelem:
"Figyelj, valamit mondanom kell. A helyzet az, hogy én többet érzek irántad, mint barát. Szeretném, ha komolyabb lenne a kapcsolatunk."
Ezt még kicsit átfogalmazod, ha akarod, és hajrá! Minél többet vársz vele, minél többet görcsölsz rajta, annál rosszabb.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!