Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel lassan egy éve irogatok/beszélgetek és nagyon jóba lettünk ez idő alatt. (Szerelmes vagyok belé) Na most a kérdés az lenne, hogy hogyan mondjam el neki? Mit/miket csináljak? Nemsokára megyün kettesben programra (szigorúan nem randi, illetve nem ez lesz az első program ahova kizárólag kettesben megyünk.) Úgy értem hogy ne pofon legyen belőle/sértsem meg/ijesszek rá ilyesmi.

2022. júl. 19. 23:33
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Bowling, és max 1-2 órás. (Ő választotta a programot)
2022. júl. 27. 14:34
 22/28 anonim ***** válasza:

Ott kell neki elmondani (ha többen vagytok, félre hívod). Ahogy 15-ös írta, valahogy elkezded ilyen irányba terelni a beszélgetést, és abból már látni fogja, hogy valamit akarsz. Sok sikert! Várjuk a fejleményeket! ;-)

(8, 10, 12, 15 és 20 is én voltam)

2022. júl. 27. 14:54
 23/28 A kérdező kommentje:
2-en megyünk csak. Szóval ki kéne találnom valamit.
2022. júl. 27. 16:17
 24/28 anonim ***** válasza:
Ki akarsz találni még valami programot, hogy húzd az időt, és legyen időd összeszedni, hogy mit mondj neki? Hívd el még mondjuk fagyizni/kávézni/ahová egyébként is szoktatok járni. Esetleg kérdezz rá, hogy nem akar-e még menni valahova. Vagy akár azt is mondhatod neki, hogy szeretnél még elmenni vele vhova mert szereted a társaságát és mert szeretsz vele lenni. Mondj neki vmi ilyesmit, és abból már érezheti, hogy valamit akarsz tőle. És utána mondd el neki. Ha ő is úgy érez, ahogy te, akkor örülni fog neki, hogy elmondtad.
2022. júl. 27. 17:13
 25/28 A kérdező kommentje:

Újabb Update!!!

Későbbi alkalommal megyünk és a program is más lesz. Kiderült hogy nem jó neki a megbeszéltek. Szóval később találkozunk és más program. A programot még nem tudom 100%-ig, de valószinű hogy állatkert lesz belőle.

2022. júl. 30. 17:40
 26/28 anonim ***** válasza:

Mindegy hová, és mennyi időre mentek, ott kell neki elmondani. Én (még soha nem vallottam szerelmet) valahogy így képzelem:

"Figyelj, valamit mondanom kell. A helyzet az, hogy én többet érzek irántad, mint barát. Szeretném, ha komolyabb lenne a kapcsolatunk."

Ezt még kicsit átfogalmazod, ha akarod, és hajrá! Minél többet vársz vele, minél többet görcsölsz rajta, annál rosszabb.

Sok sikert!

2022. júl. 30. 18:45
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Köszönök minden választ. Veszíteni valóm nincs nagyon (rájöttem már) ha meg ugyanez az álláspont a "másik oldalon" az csak jó.
2022. júl. 30. 21:55
 28/28 Laylah ***** válasza:
Na, mi lett?
2022. aug. 9. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!