Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel lassan egy éve irogatok/beszélgetek és nagyon jóba lettünk ez idő alatt. (Szerelmes vagyok belé) Na most a kérdés az lenne, hogy hogyan mondjam el neki? Mit/miket csináljak? Nemsokára megyün kettesben programra (szigorúan nem randi, illetve nem ez lesz az első program ahova kizárólag kettesben megyünk.) Úgy értem hogy ne pofon legyen belőle/sértsem meg/ijesszek rá ilyesmi.2022. júl. 19. 23:33
1/28 anonim válasza:
Adott pillanatban megkérdezném, gondolt-e már arra, hogy köztünk több is lehetne, mint barátság.
2/28 anonim válasza:
Láttál jeleket arra vonatkozóan, hogy te bejössz-e neki?
3/28 A kérdező kommentje:
Itt a probléma kettes. Nem tudom. Lehet hogy igen csak totál zsákutca vagyok és nem vettem észre. Igazából velem kettesben mindig eljön programra ha hívom, hívott már meg a baráti körébe programra. Nem tudom esetleg mi lehet olyan jel amit említettél.
2022. júl. 20. 00:47
4/28 anonim válasza:
#3 Megölel, sokszor hozzádér, megsimogat, a szádat nézi, kedveskedik, nevet a vicceiden.
5/28 A kérdező kommentje:
#4 Megölelés nem volt, nem ért hozzám sokszor, nem simogatott, a számat nem szokta nézni(vagy csak nem látom), inkább össze szoktunk nézni egymás szemébe, kedveskedni igazából mindig kedves, a vicceimen pedig szokott nevetni
2022. júl. 20. 12:53
6/28 anonim válasza:
#5 Ez alapján nem jössz be neki.:/
7/28 A kérdező kommentje:
Tudom ez most úgy hangozhat mintha nem akrnám elengedni(tényleg nem akarom), de mi van ha félénk és nem mer csinálni semmit? Vagy ez teljesen lehetetlen?
2022. júl. 20. 18:14
8/28 anonim válasza:
Ahogy 1-es írta, meg kell tőle kérdezni. Akármi is lehet belőle.
9/28 A kérdező kommentje:
És csak így egy az egyb tegyem fel neki a kérdést?
2022. júl. 20. 18:56
10/28 anonim válasza:
Figyelj, te tudod hogy pontosan milyen köztetek a viszony, de ha meg akarod tudni, hogy mit gondol, akkor valamit lépni kell. Sokat nem veszítesz vele. Max egy pillanatra mindkettőtöket zavarba hozod, de ez normális. Legalább látja rajtad, hogy mersz kezdeményezni. Bárhogy alakul, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!