Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel lassan egy éve irogatok/beszélgetek és nagyon jóba lettünk ez idő alatt. (Szerelmes vagyok belé) Na most a kérdés az lenne, hogy hogyan mondjam el neki? Mit/miket csináljak? Nemsokára megyün kettesben programra (szigorúan nem randi, illetve nem ez lesz az első program ahova kizárólag kettesben megyünk.) Úgy értem hogy ne pofon legyen belőle/sértsem meg/ijesszek rá ilyesmi.

2022. júl. 19. 23:33
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
És ezzel nem fogom megijeszteni vagy elijeszteni?
2022. júl. 20. 21:33
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Mint mondtam, te ismered, hogy milyen lány. Te tudod, hogy milyen köztetek pontosan a viszony. Én csak tippet adok, azt csinálsz/mondasz neki amit akarsz.

(Ha valaki szerint hülyeséget írok, javítson)

2022. júl. 20. 21:45
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem írsz hülyeséget, nagyon jókat írsz és ez több segítség mint hinnéd. Van még bármi tipped hogy ne süljek föl mint a tükörtojás?
2022. júl. 20. 22:59
 14/28 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítene minden plusz tipp.
2022. júl. 21. 00:03
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg még annyi, hogy nem egyből rákérdezel, hanem elkezded ilyen témára/irányba terelni a szót. Ebből talán már ő is sejtheti majd, hogy mire akarsz kilyukadni, és akkor esetleg nem ugrasz fejest a hideg vízbe.

Ja, és légy megértő, ha esetleg ő teljesen máshogy gondolja a dolgot mint te.

Ja, és ne habozz! Az ilyeneken célszerű mindig hamar túllenni. Minél tovább görcsölsz rajta, annál nehezebb. (Mondom ezt én, aki eddig szinte minden lehetőséget kihagyott :D)

Szólj ha van eredmény! ;-)

2022. júl. 21. 08:32
 16/28 A kérdező kommentje:
Esetleg még valakinek valami? Bármit szívesen fogadok.
2022. júl. 22. 08:41
 17/28 NTBS ***** válasza:
100%
A közös programon élő szóban. A válasz igen vagy nem lesz. Meg kell tenned, mert később ezen rúgozól majd.
2022. júl. 22. 08:44
 18/28 anonim ***** válasza:
68%

Heló kérdező. Ha ez a kiindulás, hogy "szigorúan nem randi", és véletlen érintések sem voltak, akkor könnyen lehet, hogy ez egy barátzóna (BZ) jellegű kapcsolat, és te világosan többet akarsz, mint a lány.

Innentől kezdve ezek a lehetőségek vannak:

1. Nem hozod fel neki a témát és maradsz a BZ-ben, szenvedve vágyakozva.

2. Felhozod neki a témát (akárhogy), hogy te szerelmes vagy és többet akarnál barátságnál. Itt van egy kicsi esély (max. 10-20%), hogy a csaj hirtelen rájön, hogy ő is szerelmes, akkor jön az összeborulás.

3. Felhozod neki a témát és sokkal nagyobb eséllyel (80-90%) lehet az, hogy a csaj azt mondja, hogy WTF, itt csak barátság van, és azt fogja mondani, hogy maradjunk csak barátok.

3a. Ezen te kiborulsz, hogy B+, nem vagyok a csajnak elég jó, ez egy nagyon megalázó érzés, inkább nem akarok nagyon sokat (később semmit sem) találkozni vele. Saját tapasztalatom a saját BZ-s eseteimről ez: nem akartam többet látni azt a csajt, akinek nem voltam elég jó.

3b. Besunyulsz, és tudomásul veszed, hogy a csaj csak barátként tekint rád --> lásd újra az 1. opciót, ez gyakorlatilag ugyanaz, csak egy megalázó tapasztalattal több.

Ezeket gondod át, és ennek tudatában cselekedj.

2022. júl. 22. 10:23
 19/28 A kérdező kommentje:
UPDATE!!! Megvan a találka pontos időpontja és a program is. Viszont nem tudom mit lehetne még csinálni, mivel elég rövid időtartamú programra megyünk, szóval ki kéne még valamit találnom nem?
2022. júl. 26. 22:37
 20/28 anonim ***** válasza:
Mi lesz a program és milyen hosszú lesz?
2022. júl. 27. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!