Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Mint mondtam, te ismered, hogy milyen lány. Te tudod, hogy milyen köztetek pontosan a viszony. Én csak tippet adok, azt csinálsz/mondasz neki amit akarsz.
(Ha valaki szerint hülyeséget írok, javítson)
Esetleg még annyi, hogy nem egyből rákérdezel, hanem elkezded ilyen témára/irányba terelni a szót. Ebből talán már ő is sejtheti majd, hogy mire akarsz kilyukadni, és akkor esetleg nem ugrasz fejest a hideg vízbe.
Ja, és légy megértő, ha esetleg ő teljesen máshogy gondolja a dolgot mint te.
Ja, és ne habozz! Az ilyeneken célszerű mindig hamar túllenni. Minél tovább görcsölsz rajta, annál nehezebb. (Mondom ezt én, aki eddig szinte minden lehetőséget kihagyott :D)
Szólj ha van eredmény! ;-)
Heló kérdező. Ha ez a kiindulás, hogy "szigorúan nem randi", és véletlen érintések sem voltak, akkor könnyen lehet, hogy ez egy barátzóna (BZ) jellegű kapcsolat, és te világosan többet akarsz, mint a lány.
Innentől kezdve ezek a lehetőségek vannak:
1. Nem hozod fel neki a témát és maradsz a BZ-ben, szenvedve vágyakozva.
2. Felhozod neki a témát (akárhogy), hogy te szerelmes vagy és többet akarnál barátságnál. Itt van egy kicsi esély (max. 10-20%), hogy a csaj hirtelen rájön, hogy ő is szerelmes, akkor jön az összeborulás.
3. Felhozod neki a témát és sokkal nagyobb eséllyel (80-90%) lehet az, hogy a csaj azt mondja, hogy WTF, itt csak barátság van, és azt fogja mondani, hogy maradjunk csak barátok.
3a. Ezen te kiborulsz, hogy B+, nem vagyok a csajnak elég jó, ez egy nagyon megalázó érzés, inkább nem akarok nagyon sokat (később semmit sem) találkozni vele. Saját tapasztalatom a saját BZ-s eseteimről ez: nem akartam többet látni azt a csajt, akinek nem voltam elég jó.
3b. Besunyulsz, és tudomásul veszed, hogy a csaj csak barátként tekint rád --> lásd újra az 1. opciót, ez gyakorlatilag ugyanaz, csak egy megalázó tapasztalattal több.
Ezeket gondod át, és ennek tudatában cselekedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!