Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
IdiX kérdése:
Hogyan mondjam meg neki hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok 14 éves.Az osztályomban van egy lány aki tetszik kb. 1 éve. Párszor hallottam hogy a lányok rólam beszélnek. A lány viselkedése változott hozzám képest kb.fél éve pozitív irányba. Szerintetek mit csináljak?#Hogyan mondjam meg neki?
2016. nov. 3. 20:13
2/5 A kérdező kommentje:
Nem merek eléggé félénk vagyok de úgy gondoltam hogy majd jövő héten megmondom neki
2016. nov. 3. 20:25
3/5 anonim válasza:
De hogyan viselkedik a lány? Miket csinál? #első vagyok
4/5 A kérdező kommentje:
A lány pl.kedves. Legutóbb amikor messengeren ráírtam úgy köszönt el hogy szia régen úgy hogy szevasz vagy cső. Remélem hogy már érted.
2016. nov. 3. 20:36
5/5 anonim válasza:
Ahha. Hát akkor beszélj vele ne legyél szégyellős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!