Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor mondjam el neki hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Szerintem még korai lenne mivel nem régóta ismerem.Nekem elejétől fogva tetszett aztán mikor láttam róla képet mégjobban.Főleg lányokat kérdezek de fiúk is válaszolhatnak. A válaszokat előre is köszönöm2016. aug. 27. 20:07
1/11 anonim válasza:
mi ez a kérdés? mi az hogy nem régóta? Interneten már 2 hét alatt szerelmesek az emberek egy vadidegenbe. Gondolom még nem is találkoztatok, az ilyen "szerelem" szerintem nem normális, csak a szeretetre éhező emberek okozzák maguknak.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok "szeretetre éhező" csak véletlen találkoztunk nem keresgettem naphosszat mindenhol hogy találjak egy normálisat hogy legyen és le van szarva
2016. aug. 27. 20:17
3/11 anonim válasza:
mindegy, nem tudhatod, hogy szereted-e amíg nem is találkoztatok. nem fogod megismerni attól még, hogy leírja hogy mi a neve meg mi a hobbija és hány éves. 1 együtt töltött nap többet ér mint egy év facebook "szerelem" meglátod. lehet szemtől szemben meg nem működne szóval próbáljátok meg úgy
4/11 A kérdező kommentje:
Oké majd megpróbálom köszi
2016. aug. 27. 20:31
5/11 anonim válasza:
Szerintem először is írj rá, beszélgessetek egy kicsit, és ha látod rajta hogy szimpatikus vagy neki is, hívd el találkozni. :)
6/11 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy nagyon messze lakik
2016. aug. 27. 21:07
7/11 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Milyen nagy az a távolság?
8/11 A kérdező kommentje:
14 szóval elég fiatalok hát azt nem tudom hogy pontosan milyen messze de kb 400 km ez hamarosan nő mivel költözik
2016. aug. 27. 23:38
9/11 A kérdező kommentje:
Na most gondolom le leszek szólva mint szokás hogy "14 évesen..."
2016. aug. 27. 23:39
10/11 anonim válasza:
Egy találkozót megérne az egész nem?
Aztán úgyis eldől mi lesz.
Azt a talit valahogy összetudnátok hozni ha annyira szeretnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!