Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogsá kérdése:
Hogyan mondjam meg egy lánynak hogy szeretem? Hogyan tudjam meg azt hogy hogyan érez irántam a lány?
Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 23:54
1/3 anonim válasza:
csak simán.... félrehívod és azt mondod neki hogy kedveled... :)
hát a jelekből....pl: állandóan mosolyog amikor ránézel
kedves, észreveszed hogy téged néz, elpirul ha hozzérsz vagy csak simán elpirul....stb :) :)
2/3 anonim válasza:
Figyelj az apró jelekre: hogyan néz rád(szerintem abból mindig sok mindent észre lehet venni), mosolygás, vágyik arra/teremt olyan helyzeteket,hogy körülötted legyen.
Szerintem mondd el neki,hogy valami fontosról szeretni beszélni,keressetek egy nyugis helyet és innentől már "csak" az a feladat,hogy elmond neki hogy érzel. Hajrá. :)
3/3 anonim válasza:
jaj de cuki :D figyelj a reszletekere...ez sajna mindenkinel mas, en pl magamon eszrevettem hogy gyakran nezem a srac kezet, valami kis onkentelen dolog amit hiaba ismersz nem iranyitod (persze ugye az alapok is: szemedbe nez, mosolyog, feled fordul, hajigazgatas stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!