Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam meg egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy lány 123 kérdése:

Hogyan mondjam meg egy fiú osztálytársannak hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Már régóta ismerjük egymást,és jó barátok vagyunk. Sok közös van bennünk.Én egy ideje megszerettem ,de nagyon. Csak egy baj van.

Én:15

Ő:14.

Szerintetek gáz ha összejönnénk? Értelmes válaszokat szeretnék.

2016. júl. 2. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:

"Szeretlek."

Mi a gáz 1 év korkülönbségben, ha egy osztályban vagytok? Ugye te se gondoltad komolyan, hogy ettől most összedől a világ?

2016. júl. 2. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha csak nem 8. év végén vagytok, (ami gondolom nem) akkor kérlek, ne járj osztálytárssal. Tudom ez vagy közhelynek vagy szimplán pesszimistának hangzik, de ha összejöttök és nem passzoltok, akkor elég kellemetlen lesz az osztályteremben onnantól fogva. Ha viszont passzoltok még mindig fent áll az esélye hogy az osztálytársak mérgezik meg a kapcsolatot. Az ilyen szituációk sok sebből véreznek.
2016. júl. 2. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
2. Akkor most elbasztam enis hogy osztalytarsammal vagyok egyutt? Persze gimi ami mas .. bar igaz platina szabalyt megszegtem :D...a kerdesre : nekem van olyan ismerosom aki 16 evesn jott ossze 18-19 eves lanyal.,,azota is egyutt vannak mar vagy 4 eve .. 1 ev az semmi..komolyan 0 ..egy kapcsolatban nincs olyan h "gaz" foleg mert csakis ratok tartoznak az erzeseitek, senki masra ..sok sikert ha szerelmet vallasz! :D
2016. júl. 2. 21:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Első válaszırò. Ha megmondom hogy szeretem és ő nem így érez irántam,akkor a barátságunknak annyi és még le is életem magam.:/
2016. júl. 2. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia.^^ Ha nem teszed meg akkor azon fogsz rágódni, nem? ^^ Szerintem nem lenne gáz, csak ha bevallod neki, ne a szeretlek szót használd, mert az erős lehet. ^^ Hajrá, drukkolok. :)
2016. júl. 2. 21:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. júl. 3. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!