Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok boldog vele de szeretem. Mit tegyek?
A barátommal 1 éve vagyunk együtt. Eddig is voltak kisebb, nagyobb viták, de az utóbbi időben minden apró dolgon össze tudunk veszni, ami engem nagyon megvisel.Nagyon sokszor beszélek vele hogy ez nem vezet jó felé, és ezt Ő is jól tudja. A másik dolog hogy soha nincs jó kedve, semminek sem tud örülni, néha úgy érzem nekem se, de azt mondja hogy örül csak nem látszik rajta. Már gondolkoztam a szakításon, mert nem vagyok boldog de nincs erőm megtenni, mert még szeretem. Mit csinálhatnék?
15l
Nekem a párom a jobbkezem :3, soha nem panaszkodik, mert nem is tud :3..
17F
#1 Ennél haszontalanabb választ nem is írhattál volna..
Kedves kérdező, ha nem vagy mellette boldog, akkor nincs miről beszélni. Igen, nehéz dolog a szakítás főleg úgy, hogy közben szereted, de hosszú távra sokkal jobb döntés. Ha már el kell gondolkodni azon hogy "Szakítsak vagy ne?" Akkor inkább vess neki véget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!