Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/6 anonim válasza:
Ha már alapból közeli barátok vagytok:
Nézz mélyen a szemébe és mondd el.
vagy
Öleld meg és súgd a fülébe.
2/6 anonim válasza:
Attól függ..
Együtt vagytok már vagy szeretnél vele összejönni?
3/6 A kérdező kommentje:
csak szeretnék :) nem tudom,hogy tetszem-e neki,de szerintem igen,mert mindig furcsán viselkedik,amikor úgy beszélgetünk meg minden. a ,,furcsát,, jó értelemben értem :D
2016. aug. 2. 11:52
4/6 anonim válasza:
Semmiképp ne kezd azzal hogy azt mondod neki hogy szereted. Inkább hívd el valahová. Dumáljatok sokat.
És majd természetesen kialakul a kapcsolat.
A lányok nem szeretik ha valaki random szerelmet vall nekik, megijednek. Majd ha már hónapok óta együtt vagytok.
5/6 A kérdező kommentje:
Már 1 éve minden nap beszélünk,találkoztunk is :)
2016. aug. 2. 12:00
6/6 anonim válasza:
Hát ha tényleg érzel kémiát és megvan a szikra, akkor én pl elolvadnék ha az esti séta közben megállítanál átölelnél és a fülembe súgnád majd egy arcra puszi a végén és egy nagyon hosszú ölelés. Nade ez tényleg csak akkor ha valóban szinte forr a levegő mert ha nincs szikra akkor ezek után sanszos hogy oda a barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!