Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van hányingerem ha vele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hányingerem ha vele vagyok?

Figyelt kérdés

Egy Házi Buliból adódóan itt aludt nálam a barátom.

Még semmi komoly nem történt kettőnk között mégis "félek" valamitől. Tudom hogy pont ő tőle nem kéne félnem hisz segít mindig és meghallgat ha bármi probléma van.

Viszont ez már nem az első eset hogy hányok / hányingerem van.

Én nem szoktam rá stresszelni a találkozokra, max tudat alatt de azt meg nem tudom kontrolálni.

Valakinek valami tippje esetleg hogy mit kéne csinálni?

Nagyon nincs szándékomba a nyelőcsövemet tönkre b.szni a sok hányástól.

Szakemberrel beszéltem erről a témáról, ő a megfelelési kényszerre utal és hogy az a normális hogyha izgulok.

Lehet hogy ez a normális hogyha izgulok, de nem érten hogy a hányás, hányinger miért van jele ha vele vagyok?

Már előtte is voltak ilyen panaszaim hogy aki tetszett és találkoztam vele akkor hánytam meg hasonlók, de ez a jelenlegi fiúnál nagyon nem akar enyhűlni.

Már attól hányingerem van hogy tudom hogy mellettem fekszik, vagy hogy vissza emlékszem a tegnapra és előtten van hogy mit mondott és mjt hogy csinált, és már ettől hányingerem van, vagy már attól hogyha előttem eszik.

Nagyon szeretem a srácot, de félek hogy ez nem fog sokáig menni a hányingerekkel küzködés..

2022. júl. 5. 07:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%
"Még szűz vagyok"... Jézus mégis hogy született? Szűz Máriáról hallottál, hülyegyerek?
2022. júl. 5. 08:57
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
A történelemben egyszer az is előfordult.
2022. júl. 5. 09:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Ha annyira terhes lennék akkor mindennap jelentkezne a hányinger, de ahogy lehetett értelmezni a kérdésemben, Csak akkor van hányingerem hogyha VELE vagyok. A terhességnek semmi köze az egészhez, idioták.
2022. júl. 5. 09:26
 14/18 anonim ***** válasza:
20%
Szakitsd meg a kapcsolatot a faszival,és máris nem lesz hányingered
2022. júl. 5. 09:39
 15/18 anonim ***** válasza:
34%
Szopásnál is hányingered van, vagy csak ha lovagolsz rajta?
2022. júl. 5. 10:01
 16/18 anonim ***** válasza:
63%
2 lehetőség van, a barátodé vagy túl nagy, vagy túl büdös
2022. júl. 5. 11:37
 17/18 anonim ***** válasza:
96%

Mindenkinél máshogy jelentkezik a stressz. Valaki izzad, valaki a kezével piszkál valamit, más a haját piszkálja. Neked marad a hányinger.

Mondjuk a szervezeted okkal jelez, hogyha vele vagy hogy valami nem stimmel. Szerintem tarts egy kicsit nagyobb távolságot és ismerkedj másokkal is. Ha másnál ez nem jelentkezik akkor vele van baj.

Amúgy a terhességet ne vedd már olyan komolyan, a többiek csak viccelődnek. Nyugi. Ha tudod, hogy esélytelen minek veszed magadra?

2022. júl. 5. 12:09
 18/18 anonim ***** válasza:
80%

Jézusom… olvasom az előző hozzászólásokat és most nekem lett hányingerem!!!!!

Mit nem lehet érteni , hogy szűz,nem feküdt le a párjával és kizárt, hogy terhes???? Miért kell ebből poént csinálni???

Szegény lány azért írt ide, hogy normális és segítő válaszokat kapjon, nem pedig azért, hogy más ebből viccet űzzön.

Hova tart a mai világ? :)))))

A lényegre térve… lehet, hogy amiatt van mert valóban a lelked mélyén izgulsz a véleménye miatt, megfelelés miatt, vagy szimplán csak jól akarod magad érezni, de félsz tudat alatt, hogy ezt valami elrontja.

Velem is volt hasonló, azért merem így leírni, és feltételezni, hogy ez a probléma!

Szerintem beszéld meg nyugodtan a pàroddal, mondd el neki, beszéljetek róla, mert az lehet, hogy segítene!! (Nekem részben ez segített)

Remélem megoldódik, es mihamarabb elmúlik! :D

(A gyerekes hozzászólásokkal meg ne foglalkozz!)

2022. júl. 5. 14:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!