Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van hányingerem ha vele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hányingerem ha vele vagyok?

Figyelt kérdés

Egy Házi Buliból adódóan itt aludt nálam a barátom.

Még semmi komoly nem történt kettőnk között mégis "félek" valamitől. Tudom hogy pont ő tőle nem kéne félnem hisz segít mindig és meghallgat ha bármi probléma van.

Viszont ez már nem az első eset hogy hányok / hányingerem van.

Én nem szoktam rá stresszelni a találkozokra, max tudat alatt de azt meg nem tudom kontrolálni.

Valakinek valami tippje esetleg hogy mit kéne csinálni?

Nagyon nincs szándékomba a nyelőcsövemet tönkre b.szni a sok hányástól.

Szakemberrel beszéltem erről a témáról, ő a megfelelési kényszerre utal és hogy az a normális hogyha izgulok.

Lehet hogy ez a normális hogyha izgulok, de nem érten hogy a hányás, hányinger miért van jele ha vele vagyok?

Már előtte is voltak ilyen panaszaim hogy aki tetszett és találkoztam vele akkor hánytam meg hasonlók, de ez a jelenlegi fiúnál nagyon nem akar enyhűlni.

Már attól hányingerem van hogy tudom hogy mellettem fekszik, vagy hogy vissza emlékszem a tegnapra és előtten van hogy mit mondott és mjt hogy csinált, és már ettől hányingerem van, vagy már attól hogyha előttem eszik.

Nagyon szeretem a srácot, de félek hogy ez nem fog sokáig menni a hányingerekkel küzködés..

2022. júl. 5. 07:00
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
A helyesírási hibákért ne haragudjatok, siettem leírni!
2022. júl. 5. 07:02
 2/18 anonim ***** válasza:
51%
Terhes vagy.
2022. júl. 5. 07:02
 3/18 A kérdező kommentje:
Ahogy leírtam SEMMI komoly nem történt kettőnk között, így a terhesség kizárva.
2022. júl. 5. 07:07
 4/18 anonim ***** válasza:
30%
Amikor te aludtál, akkor tört~nt.
2022. júl. 5. 07:25
 5/18 A kérdező kommentje:

Ebből k.rvára nem kéne viccet csinálni.. Ha nem tudod megállni hogy ne normális válaszokat írjál akkor jobb ha nem is írsz semmit. Nem hiszem el hogy miért kell lassan mindenből viccet csinálni.

!!!!NEM VAGYOK TERHES!!!!

2022. júl. 5. 07:27
 6/18 anonim ***** válasza:
23%

"Abban a pillanatban, hogy gyermeked megfogan, sok minden megváltozik a testedben. Ahogy telnek a napok, észreveszed, hogy egyre fáradékonyabb vagy, kifinomultabbá válik a szaglásod, és jelentkezhetnek a reggeli rosszullétek is, hányinger, émelygés, amik gyakran hányással végződnek."

[link]

2022. júl. 5. 08:02
 7/18 anonim ***** válasza:
30%
Nem kéne fűvel fával összefeküdni, akkor nem esnél teherbe.
2022. júl. 5. 08:20
 8/18 anonim ***** válasza:
29%
Akkor nem a barátodtól vagy terhes, hanem a szeretődtől.
2022. júl. 5. 08:23
 9/18 anonim ***** válasza:
94%

Olyan fiúkkal foglalkozol akik mellett nem tartod magad elég jónak.

Ebből adódik a megfelelési kényszer. Ez stresszel, ezért hányingered van.

Nekem is előfordult, amikor túl jó pasikkal találkoztam.

Vagy engedd el magad mostmár, hiszen együtt vagytok akkor biztosan jó vagy neki ahogy vagy, vagy olyannal járj aki mellett nincsenek ilyen rossz érzéseid.

2022. júl. 5. 08:27
 10/18 A kérdező kommentje:
Emberek ti nagyon félre értitek. Még szűz vagyok és épp ezért van kizárva a terhesség
2022. júl. 5. 08:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!