Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerintetek is undorító?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek is undorító?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam, akivel a tanév eleje óta soha egy szót sem beszéltünk, egyszer csak mégis előállt azzal a semmiből, hogy szerelmes belém és hogy járni akar velem, a SEMMIBŐL. Gondolom ez szerintetek is nonszensz. A válaszom nyilván nem volt. Azóta is láthatóan rám volt állva, még ma is flörtölgetett velem, amiről nem vettem tudomást, aztán öt perccel később már a Facebook ismerősei fiú ismerőseit nézegette, és random fiúkra ráírt, akinek tetszett a haja,teste,izma,a neve (WTF?).Ez egyszerre Undorító és beteges szerintem. Ebből is látszik, hogy lóf@szt volt ő szerelmes,csak nem akart egyedül lenni,meg b@szni akart,mindezt nem szerelemből. Ennyi erővel már másnap megcsalt volna. Tényleg nem féltékenységből (akkor nyilván engedtem volna),de nem undorító? Vagy csak én gondolom túl? Tervezem, hogy beolvasok neki röviden,ez jó ötlet, megéri?
2022. jún. 13. 23:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
83%
Undorító, hogy valaki egy ilyen trágár, buta embernek vallott szerelmet. Ennél sokkal jobbat érdemel.
2022. jún. 13. 23:57
 2/74 anonim ***** válasza:
80%
Igen, szerintem is undorító a stílusod.
2022. jún. 13. 23:58
 3/74 A kérdező kommentje:
És miért én vagyok az undorító?
2022. jún. 13. 23:59
 4/74 A kérdező kommentje:
Nameg trágár és buta? Sikerült értelmezni a sztorit?
2022. jún. 14. 00:01
 5/74 anonim ***** válasza:
98%

Csak durvákat írsz a csajról, ez jobban zavarja őket mint a történetben a lány.

Engedd el a lányt, ne feszülj miatta, mert nem jó az idegesség. A lány csak el van veszve, nem tudja mit kezdjen magával.

2022. jún. 14. 00:06
 6/74 A kérdező kommentje:
De hogyne csak durvákat írnék róla? Mi jót írhatnék egy ilyen emberről? Nem értem, azért nehogy már én legyek a szemétláda f@sz, ő meg egy áldozat. Egy sztoriról beszélünk? Amúgy köszi az első normális választ.
2022. jún. 14. 00:10
 7/74 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..

Ha valakit jobban érdekel,itt jobban ki van fejtve, talán ha jobban ismeritek az alapsztorit, akkor egészben más lesz a véleményetek.

2022. jún. 14. 00:12
 8/74 anonim ***** válasza:
21%

A csaj valóban k.rva, de attól te meg frusztrált vagy, lehet jót tett volna ha kiadósan megb.szod.

Sok csaj ilyen, szeretnek szexelni egyik faszról a másikra ugorni. Nem értem miért nem használod ki. Mégis ki az a defektes aki ilyen fiatalon élete szerelmét keresi? Elárulom akármilyen kis cuki a lány meg szerelems akkor is bukta lesz a vége. Aztán sokan beleélik magukat és jön a kövi kérdés hogy öngyi akarok lenni meg depressziós drogos lettem mit csináljak. Inkább basszál ilyen k.rvákkal meg játszátok el hogy de szerelmesek vagytok, aztán ráérsz normális nőt keresni 20 év múlva.

2022. jún. 14. 00:43
 9/74 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy én mitől lennék frusztrált. Amúgy ne idegesítsetek már,mit használjak ki, amikor 9-edikes vagyok? Amúgy normális ember szerintem normális kapcsolatot keres. Én sem a feleségemet keresem,de könyörgöm, nem is ismerjük egymást és ő úgy akart járni, nemhogy randi vagy legalább beszélgetés előtte. Úristen...
2022. jún. 14. 00:49
 10/74 October15 ***** válasza:
89%

Ez vmi new generation incel fszság? :D

Nem gyerekek valaki nem lesz qrva attól, hogy próbál ismerkedni vagy pasikat nézeget FB-n 14-15 évesen. XD

Kérdező ne legyél már totál retardált, olvasd már el mit írtál eddig, ez mégis mi ha nem trágár, frusztrált és amúgy 0 érzelmi intelligenciáról tanúskodó? :D

Egy 14-15 éves lány [vagy fiú ez m1] esetében ez konkrétan természetes. 14-15 évesen már nyilván akar kapcsolatot csak fogalma sincs hogyan alakítson ki egyet, yep mindent és annak az ellenkezőjét is képesek benézni szerelemnek, vagy pl. "tetszés"-nek hívni a kedvelést [utóbbi személyiségre vonatkozik előbbi meg a külsőre nagyon nem m1], keverni az összes létező érzelmet egymással, szerelmesnek lenni a szerelem érzésébe stb. Majd 6 év múlva térjünk rá vissza akkorra eltudja majd választani az egyiket a másiktól. Magyarán nem marhára nem undorító meg beteges, hogy szerelmet vall valakinek akivel nem is beszélt. :D Nyilván volt egy idealizált képe rólad de hát szerencsére megúszta a jövő incel generációját és volt annyi esze, hogy nem kezdett el ezen depizni fél évet mert hát marhára nem ért volna annyit.

9.: Bocs de te miről beszélsz? Könyörgöm pasikat nézegetett FB-n ha ettől qrva akkor mesélj már nekünk a keresési előzményeidről... :D Nem mondom, hogy 14-15 éves lányok soha semmilyen körülmények között nem szexelnek hetente mással csak azt hogy a többségük nem, nem azok sem akik úgy néznek ki mintha több fszt fogtak volna mint kilincset. + Amúgy miért probléma ez csajoknál és miért vagányság csávóknál? :D [Ott se vagányság, egyértelmű jele annak, hogy képtelen tartós kapcsolat kialakítására, de azért a kettősmérce eléggé nevetséges.]

2022. jún. 14. 06:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!