Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerintetek is undorító?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek is undorító?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam, akivel a tanév eleje óta soha egy szót sem beszéltünk, egyszer csak mégis előállt azzal a semmiből, hogy szerelmes belém és hogy járni akar velem, a SEMMIBŐL. Gondolom ez szerintetek is nonszensz. A válaszom nyilván nem volt. Azóta is láthatóan rám volt állva, még ma is flörtölgetett velem, amiről nem vettem tudomást, aztán öt perccel később már a Facebook ismerősei fiú ismerőseit nézegette, és random fiúkra ráírt, akinek tetszett a haja,teste,izma,a neve (WTF?).Ez egyszerre Undorító és beteges szerintem. Ebből is látszik, hogy lóf@szt volt ő szerelmes,csak nem akart egyedül lenni,meg b@szni akart,mindezt nem szerelemből. Ennyi erővel már másnap megcsalt volna. Tényleg nem féltékenységből (akkor nyilván engedtem volna),de nem undorító? Vagy csak én gondolom túl? Tervezem, hogy beolvasok neki röviden,ez jó ötlet, megéri?
2022. jún. 13. 23:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy az miért gázabb, hogy én ezt undorítónak tartom,ha annyira ki lennék ezen akadva, akkor 0-24-ben csak erre tudnék gondolni. De egy normális ember ezen kiakad, valószínűleg hiányzik belőletek az intelligencia, ahogyan a Gyk-n válaszolók kb 60%-ából.
2022. jún. 14. 12:52
 32/74 anonim ***** válasza:
86%

8 meg kilencedikesként úgy lett "barátom", hogy rájuk írtam facebookon, hogy tetszik a zenekaros pólójuk, én is szeretem azt a bandát. Nem volt egyik sem komoly kapcsolat, csak együtt jártunk moziba meg ilyenek. Nem ez a lényeg. Mégis hogy kéne ismerkedni 15 évesen? Nem hívhatod el egy háromfogásos vacsorára egy étterembe, vagy egy jó borkóstolóra.

Egyébként mindketten gázak vagytok, de te jobban. Mit rugózol ezen ennyit, hogy még te vagy felháborodva? Visszautasítottad a lányt, aztán ha ezt elfogadja és inkább mást keres, akkor még neked áll feljebb.

2022. jún. 14. 13:32
 33/74 anonim ***** válasza:
93%
#30 De igaz válasz.
2022. jún. 14. 14:09
 34/74 A kérdező kommentje:
Mi értelme egy nem komoly kapcsolatnak? Ha nem akarsz egyedül moziba járni, akkor menjél egy vagy több baráttal.
2022. jún. 14. 14:10
 35/74 A kérdező kommentje:
#33 Én nem is mondtam az ellenkezőjét.
2022. jún. 14. 14:12
 36/74 anonim ***** válasza:
85%
Mi értelme van egy kérdés alatt belekötni a válaszolókba? Mi értelme van provokatív kérdést kiírni?
2022. jún. 14. 14:14
 37/74 A kérdező kommentje:
Abszurd, hogy valaki egy póló miatt jár valakivel. Nekem ez a gáz.
2022. jún. 14. 14:15
 38/74 anonim ***** válasza:
79%

Aha, azt mondtam pont, hogy egy póló miatt jártam velük. Nem is azért, mert ugyanaz volt az ízlésünk. Mind a kettő egy évig tartott. Az gondolom nem komoly.

Mindegy kérdező, reménytelen vagy.

2022. jún. 14. 17:36
 39/74 A kérdező kommentje:
Igen,azt mondtad, úgyhogy fogalmazzál pontosan,anyukám,ha nem akarod, hogy félre értsenek. Most azt írod:"Az gondolom nem komoly." Tehát nyilván azt érted ez alatt, hogy komoly. A 32-es válaszban viszont még azt írod, hogy: "Nem volt egyik sem komoly kapcsolat,csak együtt jártunk moziba,meg ilyenek." Ellentmondásba keveredél saját magaddal... Most ki a reménytelen?
2022. jún. 14. 18:20
 40/74 anonim ***** válasza:
91%
Továbbra is te vagy az. 15 évesen 99%, hogy nem azt az embert fogod megtalálni, akivel leéled az életedet. Nyilván tartós kapcsolat volt, a te nézetedben ez lehet komoly, de azért miután volt TÉNYLEGES komoly kapcsolatom, ahol együtt élünk, közös háztartást vezetünk és együtt vagyunk jóban-rosszban, egy tini szerelmet nem neveznék komolynak, ahol a szájrapuszi volt a maximum közöttünk.
2022. jún. 14. 18:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!