Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek is undorító?
Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam, akivel a tanév eleje óta soha egy szót sem beszéltünk, egyszer csak mégis előállt azzal a semmiből, hogy szerelmes belém és hogy járni akar velem, a SEMMIBŐL. Gondolom ez szerintetek is nonszensz. A válaszom nyilván nem volt. Azóta is láthatóan rám volt állva, még ma is flörtölgetett velem, amiről nem vettem tudomást, aztán öt perccel később már a Facebook ismerősei fiú ismerőseit nézegette, és random fiúkra ráírt, akinek tetszett a haja,teste,izma,a neve (WTF?).Ez egyszerre Undorító és beteges szerintem. Ebből is látszik, hogy lóf@szt volt ő szerelmes,csak nem akart egyedül lenni,meg b@szni akart,mindezt nem szerelemből. Ennyi erővel már másnap megcsalt volna. Tényleg nem féltékenységből (akkor nyilván engedtem volna),de nem undorító? Vagy csak én gondolom túl? Tervezem, hogy beolvasok neki röviden,ez jó ötlet, megéri?
Akkor bocs, nem szóltam,csak ezen az oldalon már nem lehet elég gyanakvó az ember...
2022. jún. 15. 00:55
62/74 anonim válasza:
Jó sok szexista válaszolt erre a kérdésre. Ha egy srác utasít vissza egy csajt akivel szexelhetne akkor incel meg minden bánat,de mikor egy lány csinálja ugyanezt akkor az teljesen oké. Lehet valakinek hihetetlen ,de nem minden hím nemū gondolkodik a farkával . Az meg még hihetetlenebb lehet ,hogy nem minden tini akkora majom mint ti voltatok x idōsen , nem egy pàrt ismerek akik tiniként jōttek össze és ma már házasok. A lányról meg annyit ,hogy egy éretlen alakulóban lévō ribi ,de te legalább annyira problémàs vagy mint a csaj ha nem 100000x rosszabb.
2022. jún. 15. 01:29
63/74 A kérdező kommentje:
Hogy én mért lennék problémás...
2022. jún. 15. 01:35
64/74 A kérdező kommentje:
B@zdmeg,de tényleg,ha elmondanátok, hogy miért én vagyok a rosszabb,meghogy eleve miért vagyok rossz úgy, hogy megállja a helyét... De nem,ti valamiért nem így teszitek.
2022. jún. 15. 01:40
65/74 anonim válasza:
Akkor mondd el, mit nem értesz abban, amiben leírták sokan, hogy miért te vagy a rosszabb és segítünk elmagyarázni.
Azért, mert:
1. Visszataszítóan fogalmazol a lányról
2. Visszautasítasz valakit, aztán ezt ország-világnak szétkürtölöd
3. Leribizel valakit, azért, mert miután te bunkó voltál vele, inkább mást keres. Ha féltékeny vagy, akkor már az elején is leírhattad volna.
4. Ha örülsz, hogy megszabadultál egy lánytól, aki szerinted gázul vallott neked szerelmet, akkor mit rugózol rajta napokkal később?
Fiúkat és lányokat is utasítanak vissza, egyik felet sem kell megalázni emiatt, nem úgy, ahogy te tetted.
2022. jún. 15. 07:37
66/74 A kérdező kommentje:
Ja értem, most leírtál 4 okot, amiből 1 nevetséges,a többi meg féligazság,mert elolvasva a sztorit ezek nevetséges,a teljes sztorit ismerve valóságtartalommal nem rendelkező okok,a történetet ismerve nem állják meg a helyüket.
Nem tudom, hogy én mivel alaztam meg őt,a másik kérdésben ez is le van írva. Szóval még ez sem igaz, nem tudom, hogy honnan kreáltál ilyet. Sokkal inkább ő alázott meg engem azzal,ahogy közeledni próbált, azzal, hogy csak a szexre hajtott, az pedig, hogy a pofámba írogatott másoknak,az meg kicsinyes és undorító. Max teljesítmény azért nem így gondolod,mert felétek ez a normális,csak mifelénk nem. Az is érdekes, hogy még én lettem amiatt is hibásnak beállítva, hogy nem akartam vele kefélni vonzalom nélkül, persze ha egy fiú akart volna lefeküdni egy lánnyal kapcsolat keresése nélkül,az biztos rendben lenne. Itt látszik, hogy nem lehet titeket komolyan venni.
2022. jún. 15. 07:53
67/74 A kérdező kommentje:
*Az van leírva a másik kérdésben, hogy hogyan "utasítottam el".
2022. jún. 15. 07:55
68/74 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy azzal is megalázott, hogy azt hitte, hogy én erre kapó vagyok, csakhogy nem mindenki olyan,mint ő.
2022. jún. 15. 07:59
69/74 anonim válasza:
Te kreálod a hülyeséget. Ő szerelmet vallott, nem azt mondta, hogy menjetek a wcbe szexelni, ezeket te látod bele.
Arra továbbra sem tudsz válaszolni, hogy mit izgat téged az, hogy másoknak írogat? Mert még ha az lenne, hogy te nemet mondtál, ő meg emiatt lefeküdt 3 haveroddal is, akkor oké lenne. De csak hogy ráír másokra is, hát röhej hogy hogy lehúzod.
2022. jún. 15. 12:29
70/74 A kérdező kommentje:
Azért izgat, hogy másoknak írogat azonnal,mert egyik lány ismerősöm sem csinálna ilyet, és ő annyira bizonygatta, hogy szerelmes,ha netán bele mentem volna, akkor már hazudott volna nekem,a "szerelmének",mert nem is szeret,ha szeretne, akkor nem kezdett el volna másoknak írogatni, ráadásul többnek egymás után nevetséges indokok miatt. Milyen kapcsolata(I) lesznek ennek? Egyébként itt jött mindenki a szexxel,ember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!