Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerintetek is undorító?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek is undorító?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam, akivel a tanév eleje óta soha egy szót sem beszéltünk, egyszer csak mégis előállt azzal a semmiből, hogy szerelmes belém és hogy járni akar velem, a SEMMIBŐL. Gondolom ez szerintetek is nonszensz. A válaszom nyilván nem volt. Azóta is láthatóan rám volt állva, még ma is flörtölgetett velem, amiről nem vettem tudomást, aztán öt perccel később már a Facebook ismerősei fiú ismerőseit nézegette, és random fiúkra ráírt, akinek tetszett a haja,teste,izma,a neve (WTF?).Ez egyszerre Undorító és beteges szerintem. Ebből is látszik, hogy lóf@szt volt ő szerelmes,csak nem akart egyedül lenni,meg b@szni akart,mindezt nem szerelemből. Ennyi erővel már másnap megcsalt volna. Tényleg nem féltékenységből (akkor nyilván engedtem volna),de nem undorító? Vagy csak én gondolom túl? Tervezem, hogy beolvasok neki röviden,ez jó ötlet, megéri?
2022. jún. 13. 23:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
88%

Én nem értem ezeket a válaszokat.

Miért kéne kefélnie egy 9-esnek, azért mert egy lány szerelmet vallott neki?

Az én véleményem: nem undorító viselkedés a lány részéről, de nagyon hajlik a ribi jelzőre. De nyilván nem lehet ennyire sarkítani, mert tini, most dúlnak a hormonok, mindenképpen be akar pasizni. De ez az ő dolga.

Kérdező: Te pedig ne foglalkozzál vele. Ha neked ő nem tetszik, és zavar a viselkedése, kerüld el. Ennyi.

Ha mások előtt megaláz akkor védd meg magad, de ettől többet nem kell tenni.

2022. jún. 14. 10:33
 22/74 anonim ***** válasza:
96%
A lány csak éretlen, mert bár volt bátorsága elmondani neked az érzéseit, ezt nem így kell csinálni. Az pedig, hogy utána elkezdett másoknak írogatni, csak egy kompenzálási kísérlet volt. Te pedig ezért képes lennél beolvasni neki? Pont azért írt másnak, hogy picit helyrehozza azt az önbizalom sérülést, amit te okoztál neki. Ha ezek után még rákontrázol, az már tényleg undorító.
2022. jún. 14. 10:51
 23/74 anonim ***** válasza:
80%
izma meg a teste :-D
2022. jún. 14. 10:52
 24/74 A kérdező kommentje:
Jó,de itt tényleg induljunk már ki abból,ahogy ez az egész vallomás lezajlott. Azt a kérdést,ahol ez le van írva, belinkeltem asszem az előző oldalon. Volt,aki mondta, hogy minek írtam ki kétszer. Nos, azért,mert "fejlemények" lettek,azt meg már senki sem olvasta.
2022. jún. 14. 11:13
 25/74 A kérdező kommentje:
Meg akkor miért az orrom előtt kell csinálnia,mintha féltékennyé akarna tenni? Ugyanazon az órán (tehát 45 percen belül) flörtölt velem,majd írogatott másoknak. Ezzel saját magát járatta le, mert bebizonyította, hogy hazudott.
2022. jún. 14. 11:16
 26/74 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy? Engedd már el.
2022. jún. 14. 11:24
 27/74 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj,de megvédem magam az ilyen emberek előtt,akik teljesen el vannak tévedve,mert még nem volt kapcsolatuk, ha mégis,az is olyan, amilyen. Nem fogom hagyni, hogy még én legyek beállítva f@szfejnek.
2022. jún. 14. 11:31
 28/74 anonim ***** válasza:
96%
#27 Neked se volt kapcsolatod, látszik rajtad.
2022. jún. 14. 12:07
 29/74 anonim ***** válasza:
93%

Ezen miért lennél te beállítva a köcsögnek?

A csak korrekt volt, oda ment és megkérdezett. Te meg elhajtottad a halál f@$zára. Ezek utàn mi közöd van ahhoz, hogy mit csinál?

Gáz, hogy random pasiknak írkál? Az. Gáz, hogy "szerelmes" volt beléd és így teszi magát túl rajtad? Az.

De az még gázabb, hogy te ezen ennyire kiakadsz. Véleményed van meg lehet is, de tudjuk hogy az milyen...

Inkább a saját dolgoddal foglalkozz és örülj, hogy nincs közöd egy ilyen gyerekes felfogású csajhoz. És lépj tovább azon is, hogy számára ilyen könnyen elfeljthető voltál. Mert látszik h b@$$za az egódat.

2022. jún. 14. 12:08
 30/74 A kérdező kommentje:
#28 Kreatív válasz kreatív embertől.
2022. jún. 14. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!