Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerintetek is undorító?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek is undorító?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam, akivel a tanév eleje óta soha egy szót sem beszéltünk, egyszer csak mégis előállt azzal a semmiből, hogy szerelmes belém és hogy járni akar velem, a SEMMIBŐL. Gondolom ez szerintetek is nonszensz. A válaszom nyilván nem volt. Azóta is láthatóan rám volt állva, még ma is flörtölgetett velem, amiről nem vettem tudomást, aztán öt perccel később már a Facebook ismerősei fiú ismerőseit nézegette, és random fiúkra ráírt, akinek tetszett a haja,teste,izma,a neve (WTF?).Ez egyszerre Undorító és beteges szerintem. Ebből is látszik, hogy lóf@szt volt ő szerelmes,csak nem akart egyedül lenni,meg b@szni akart,mindezt nem szerelemből. Ennyi erővel már másnap megcsalt volna. Tényleg nem féltékenységből (akkor nyilván engedtem volna),de nem undorító? Vagy csak én gondolom túl? Tervezem, hogy beolvasok neki röviden,ez jó ötlet, megéri?
2022. jún. 13. 23:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 A kérdező kommentje:
És mégis mi volt ez az ellentmondás? Azért menjünk már el mellette.
2022. jún. 14. 18:30
 42/74 anonim ***** válasza:
93%

#39: Gondolod, hogyha szemantikai szócsatában felülkerekedsz itt valakin attól jobb lesz az életed?

Menj ki a rétre focizni a haverokkal, vagy hajkurássz olyan lányokat akik bejönnek neked. Ettől fogod szebbnek látni a világot.

Attól, hogy a béna kérdésedre érkező neked nem tetsző választ adókkal hosszasan vitatkozol - attól nem.

Tényleg jól írták: szerencsétlen incel vagy.

2022. jún. 14. 18:31
 43/74 A kérdező kommentje:
Meg kíváncsi lennék a nemetekre és a korotokra, hogy kik érettek ennyire? A baráti társaságomban elmeséltem ezt tegnap és velem értettek egyet, ugyanúgy 15-16 évesek,mint én a lánnyal,meg ugyanabba a suliba járnak (vannak köztük osztály- és évfolyamtársak is,de ismerik a lányt is, érdekes, hogy szerintük ez nem volt korrekt a részéről, és akkor még enyhén fejeztek ki őket.
2022. jún. 14. 18:34
 44/74 anonim ***** válasza:
83%
Persze mert a haverok nem fognak neked ellent mondani.
2022. jún. 14. 18:36
 45/74 A kérdező kommentje:
#44 de írtam, hogy ők is ismerik, nem csak látásból, néhányuk az osztálytársunk.
2022. jún. 14. 18:40
 46/74 A kérdező kommentje:
#42 Látom, hogy belefutottam egy alakba,aki furcsa,nagyot mondó szavaktól akar nagynak tűnni, közben meg egy túliskolázott barom.
2022. jún. 14. 18:44
 47/74 A kérdező kommentje:
És a hülye kérdésedre válaszolva nem attól lesz jobb az életem, hanem attól, hogy ezt a ribizlit sikerült leráznom. Amúgy azzal, hogy nem tudsz magyarázatot adni az elég súlyos ellentmondásodra,te is bebizonyítottad, hogy hazudtál és egy kamuválaszoló vagy.
2022. jún. 14. 18:48
 48/74 anonim ***** válasza:
91%

Fel sem fogod, hogy nem egy emberrel beszélgetsz :D

Milyen ellentmondás? Nem egyéjszakásat kerestem tizenévesen, tartós volt a kapcsolat, de nem komoly. Nem feküdtünk le egymással az egy év alatt, nem történt semmi komoly probléma köztünk, igazi tiniszerelem volt. Nyilván nem tudod milyen egy igazi kapcsolat, mert fiatal vagy. Amikor olyan idős voltam mint te, akkor ez nagyonis komoly kapcsolat volt. Most, hogy tapasztaltam mást, most már nem nevezném annak, csak gyerekszerelemnek.

Kérdésedre válaszolva, 25 éves vagyok, a férjemmel élek és bár ötletem sincs az iskolázottság hogyan jön a válaszokhoz, de a doktori diplomámat szerzem épp.

Lefordítom akkor a nyelvedre: biztos kellemetlen volt neked a lány szerelmi vallomása, de ebben a korban ez teljesen rendben van. Nem lesz ribi attól, hogy más pasikkal akar beszélgetni, ha már te lekoptattad. Ő mindenképpen jobban járt.

2022. jún. 14. 19:46
 49/74 A kérdező kommentje:
Elég probléma,ha egy diplomás embernek nem sikerül felfogni, hogy két különböző válaszában ellent mond egymásnak. Szóval most vagy idiótának nézel,vagy te vagy szórakozott,vagy egyszerűen itt arra megy ki a játék, hogy felhúzzál,ami egyébként kicsit sem látványos. Mindegy. Egyébként meg valóban nem attól lesz valaki ribizli, hogy másnál próbálkozik, csakhogy most kimaradt a rengeteg körülmény. Attól viszont már igen, hogy az egyik percben még a lábát dugdossa oda hozzám nyilvánosan (na ez már eléggé ribizlis), öt perccel később meg a pofám előtt másoknak írogat,mert ezt is biztos a csöndes órán kell intézni hangosan, amikor mindenki ezt hallja. Nevetséges vagy.
2022. jún. 14. 20:06
 50/74 A kérdező kommentje:
Bár most annak az egy, talán kettő értelmes embernek,aki válaszolt, nem mondok újat,de az értelmes többségnek szól:ez a szerelmi vallomás nem cukiskodós,nem is érett stílusú volt, kétlem, hogy az ilyen idiótákon kívül bárki is így vallana szerelmet: úgy, hogy ordibálva bekiabálja egy órán egy négy négyzetméteres teremben. Vagy ti is úgy jöttetek össze a mostanival vagy akár korábiakkal, hogy a kezdeményező fél a munkahelyeteken egy irodában, vagy a sulitokban mindenki előtt ezt ordibálva mondta neked vihorászva? Merthogy például egy diplomásra nem jellemző ez a szint, bár senkire sem,ha mégis, akkor értem már, hogy miért nézik le sokan a diplomásokat,amit én nem értettem. A sztori elejét -mint azt már említettem- kifejtettem a belinkelt kérdésben,amiket oda leírtam, nem túlzás,minden ugyanúgy zajlott, ezek nem kamukérdések. Egyébként meg ki a fene kérdezte, hogy diplomázni készülsz? Ha tényleg így van, akkor a nagyon minőségi válaszaiddal nem itt kellene töltened az idődet,mert a diplomaszerzés kemény. Vagy tán veszed valahonnan?
2022. jún. 14. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!