Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért lányosodtak el ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lányosodtak el ennyire egyes 14-20 körüli fiúk manapság? És a lányok miért vannak ezekért annyira oda???

Figyelt kérdés
Rohadtul idegesítő, hogy minden második fiú úgy viselkedik mint egy lány, zenékre tátog és grimaszokat vág a kamerába, tükörbe feszeng , kiszőkíti a haját, orrpiercing meg fülbevaló, meg eleve semmi férfiasság nem látszik rajta. Tényleg ennyi b*zi született az elmúlt időben. Persze a lányok ezekre a langyi fiúkra buknak. Sajnos

2022. jún. 10. 23:16
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
33%
Egy olyan lányt sem ismerek, akiknek ezek a langyik jönnek be, de biztos vagy egy réteg, akiknek ez a szimpi. Bár őszintén szólva szerintem ők nem lányok jelentkezését várják...
2022. jún. 10. 23:33
 2/35 anonim ***** válasza:
71%
Az semmi, de pont az ilyen korú csajok, meg fiúsak lettek. Edzőteremben némelyik izmosabb a srácoktól. Vakmerőbbek stb...
2022. jún. 10. 23:36
 3/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom budapestiek vagytok e, de ha igen akkor biztos ismeritek ezt a "deák- széll kálmán" réteget. Na ez van tele ilyen alakokkal
2022. jún. 10. 23:40
 4/35 anonim ***** válasza:
16%
mert teret engedtek ezeknek a bu.ziknak akik egy 20 kilós szatyrot nem bírnak el..1.60 magasak meg 52 kilók vasággyal 1ütt
2022. jún. 10. 23:43
 5/35 anonim ***** válasza:
29%
Budapestiek az Engels téri buszpályaudvart ismerik ott a Tanács körúttal meg a Moszkva teret, tegnap jöttmentek beszélnek egyebeket. Maradjunk annyiban, hogy perpillanat öt nagyságrenddel nagyobb kihívás borotválkozni képes emberformát találni a városban, mint azt a félt tucat emós gyereket kikerülni - nincsenek is már ott, de azért rúgjunk egyet, egészségünkre! Egy kis zsidózás még esetleg?
2022. jún. 11. 00:51
 6/35 anonim ***** válasza:
66%

Tudod miért bukunk rájuk? :D mert nekik van értelmezhető méretű érzelmi intelligenciájuk és nem olyan bunkók mint ti

17L

2022. jún. 11. 01:03
 7/35 A kérdező kommentje:

5/5

Te megis miről beszélsz? 😂

2022. jún. 11. 01:03
 8/35 A kérdező kommentje:

6-os

Hát ha nektek az "érzelmi intelligencia" ott kimerül hogy "szija bébiii láttad az új sztorimaaat uristeeen honnan van ez a pulcsii nagyon cukiiii jajj de tökéletes van drágááaaam menjünk már pijálni valahovaaaa" akkor felőlem oké :D

2022. jún. 11. 01:06
 9/35 anonim ***** válasza:
90%

Én 38 éves vagyok, de amikor mi voltunk tinédzserek, akkor Leo DiCaprio volt a menő, meg Nick Carter, nyálas b...zis küllemű volt mindkettő.

Később voltak az emósok, páwák meg ilyen mindenféle, feminin, nőies külsejű fiúcskák.

Én sosem értettem ezt, de nem csak most divat.

2022. jún. 11. 01:07
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem mindenki ugyan az a sztereotípia akar lenni, hanem önmaga?
2022. jún. 11. 02:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!