Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért lányosodtak el ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lányosodtak el ennyire egyes 14-20 körüli fiúk manapság? És a lányok miért vannak ezekért annyira oda???

Figyelt kérdés
Rohadtul idegesítő, hogy minden második fiú úgy viselkedik mint egy lány, zenékre tátog és grimaszokat vág a kamerába, tükörbe feszeng , kiszőkíti a haját, orrpiercing meg fülbevaló, meg eleve semmi férfiasság nem látszik rajta. Tényleg ennyi b*zi született az elmúlt időben. Persze a lányok ezekre a langyi fiúkra buknak. Sajnos

2022. jún. 10. 23:16
1 2 3 4
 21/35 CoffeeDraggy válasza:
100%

Férfiak érzelemmel ilyenek: RÓSZ

Férfiak Akik trikóban sörrel a kezükben verik a családjuk ilyenek : JÓK

2022. jún. 11. 08:51
 22/35 anonim ***** válasza:
7%

6os..azért buksz rá mert hordhatjátok 1más ruháit...

mert te is olyan kis pancser semmirekellő vagy aki a fa.szért úgy harcolsz mint kossuth a hazáért de 1 paprikáskrumplit nem tudsz megcsinálni

2022. jún. 11. 09:24
 23/35 A kérdező kommentje:
Utolso jol megmondta
2022. jún. 11. 10:23
 24/35 anonim ***** válasza:
2%

Nem létezik érzelmi intelligencia, csak a bulvárpszichológia kapta fel ezt az áltudományos megállapítást. Nincs egyetlen olyan EQ részt sem, amivel pontosan ki lehetne mérni az úgynevezett "érzelmi intelligenciát". De nyugodtan cáfolj meg, ha tévedek.

De ha esetleg az empátiára célzol, talán ott is tévedsz, mert egy mai 14-20 éves fiú feltehetően annak is híjján van. Náluk még a 2000-es évek végém, 2010-es évek elején elő fiatalok is empatikusabbak voltak. Nem véletlenül volt elterjedve az Emo stílus Magyarországon sem, mert az pont az érzékenységről szólt.

2022. jún. 11. 11:20
 25/35 anonim ***** válasza:
87%
A kérdező egy homi srác aki fél hogy nem tudja visszafogni a vonzalmát a srácok iránt.
2022. jún. 11. 11:46
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Köszönjül, hogy semmit sem tettél hozzá a beszélgetéshez és nyilvánvalóan csak a másikat akarod támadni.

Ne félj ki fog halni a fajtád.

2022. jún. 11. 11:53
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
25-ös én is valami ilyesmit veszek le abból ahogy ír és megnyilvánul, vagy csak erős kisebbségi komplexusa van 😃
2022. jún. 11. 13:10
 28/35 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem a kérdező nem feltétlen a melegekre gondolt, hanem az ilyen Whisper Ton és hasonló személyiségű emberekre. De mit várunk, ha nincs példa, amit követnének? Ők ezt látják, nekik ez a normális.

Nekem nincs bajom velük, mert képviselnek valamit, ami szerintük jó és normális. Szerintem, és szerinted is már a normális, ez ilyen, minden embernek más a nézete és más véleményen vannak.

De ne keverjük össze az érzelmes férfiakat a melegekkel, mert nem ugyanaz.

Járok edzeni, nézek ki valahogy, férfias kinézetem van, nem tátogok tiktokon és nem viselkedek úgy, mint a b*zik (a te szavaddal élve) mégis érzelmes/empatikus vagyok, mert ilyen a személyiségem.

Te kevered ezt a két dolgot szerintem. Attól, hogy valaki kinyilvánítja, hogy mit érez, az még nem meleg. Persze, egyetértek, hogy rengeteg tiktokon tátogó, b*zis ember van, akiket én is átpörgetek, mert nem tudok velük azonosulni, de ez sajnos ilyen.

Az meg, hogy a lányoknak ez jön be.. Hát, mindenkinek szíve joga eldönteni azt, hogy kihez vonzódik. Lehet ezzel vitatkozni, hogy mennyire elcseszett világot élünk férfiak terén, és igazad is van egyébként, de ezzel nem lehet mit kezdeni.

Régen is voltak ilyen férfiak, most is vannak, és később is lesznek.

De az is kérdés, hogy mit jelent bárki számára az a szó, hogy "férfi"?

És pont ez a lényeg, mert minden lány máshogy gondolja. Van olyan lány, aki az ilyen tiktokon táncolgató fiúkra bukik(amit én sem értek miért, de ez az ő döntésük), és van olyan, akinek ettől hányingere van, mert nem érezné magát biztonságban mellette.

Órákat lehetne erről mit írni, pro és kontrákat, de felesleges, mert nem fog semmi sem változni tőle.

Én értem miről beszélsz, és egyet is értek veled, de ezzel nem lehet mit kezdeni, van 2 tábor, 2 ellentétes nézettel, ennyi. A lányok meg nyilván azt fogják választani, akik szimpatikusabbak, nem ettől függ.

2022. jún. 11. 13:42
 29/35 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, én teljesen egyetértek veled. Végre valaki kimondja. Sajnos én is ebbe a korosztályba tartozom és én se értem, hogy a baráti körömben miért mindenki ezekre a fiúkra bukik.

17/l

2022. jún. 11. 14:26
 30/35 anonim válasza:
18%
Ezek nagy rész meleg de az utcán is festet hajjal festet körömmel női táskával mennek
2022. jún. 11. 15:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!