Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért döntött hirtelen másképp?
Tudja a fiú haverom hogy belészerettem. Sokszor húzta emiatt az agyam, de mindig közölve lett hogy a barátnőjével akar maradni és én csak barát vagyok. Azt beismeri hogy neki is nagyon tetszem, de ennél tovább nem mehetünk.
Amikor áthívtam tanulni, akkor elszallt az agyam és nagyon közel jutottunk ahhoz hogy megcsókoljuk egymást, de ő mondta hogy ha ezt megtenné azzal lelkiismeret furdalása lenne és valószínűleg el is veszíteném. Én ekkor azt mondtam hogy én ezt a játekot, az érzelmeim kihasználását nem bírom tovább emiatt én fogok így lekopni. Akkor utána hazakísértem és mondta hogy hiányozni fogok neki, nagyon rosszulesett hogy nem is tiltakozott hogy ne kopjak le, ezért elsírtam magam és elfutottam tőle közben mérgesen mondtam neki hogy látom az sem számítana neki ha meghalnék és hogy nem is vagyok fontos neki. Ekkor utánam rohant és nagyon szenvedélyesen elkezdtünk smárolni, aztan visszamentünk hozzá ahol le is feküdtünk. Miért reagálhatott így? Eddig egy csókot sem akart adni. Ő azt mondta hogy innen is láthatom hogy fontos vagyok neki. Mert ezzel hogy lefeküdt velem bűntudatot fog cipelni az életében
Légyszi valaki ítéletmentesen is értekelje a szitut :(
Tudom hogy rossz meg gáz meg minden de nem tudok mit tenni :(
Ez van, ha valakiben felgyülemlik a szexuális feszültség.
A barátnője elképzelhető hogy kényelmes neki, ráadásul ott van a biztonságérzet, hogy van valakije, tehát ha nem sikerül "vadászni", akkor is várja otthon egy biztos pont, de közben más nőkhöz is vonzódik. Mivel ti barátok vagytok, elképzelhető, hogy lelkileg is közel állsz hozzá (ezért is akart neked megfelelni azzal, hogy utánad ment), mellette ott van a kölcsönös vonzalom, csak egy pillanatnyi gyengébb állapot is elég ahhoz, hogy belobbantsa a helyzetet. Ez történt nálatok és valószínűleg ennek a levezetése volt az együttlét is. Látja, hogy vágysz rá, ő is rád, de nem teheti a barátnő miatt, eddig bírta. A tiltott gyümölcs mindig a legfinomabb.
Jó tanács: ne hívd fel magadhoz kettesben, az már akaratlanul is elindít az emberben egy gondolatmenetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!