Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy kedves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy kedves vagyok egy lánnyal, törődök vele, boldoggá akarom tenni és ő még sem akar/érez semmit?

Figyelt kérdés
Mit csinálok rosszul? Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
2022. máj. 13. 07:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos hogy te csinálsz rosszul valamit. Lehet hogy csak nem a megfelelő lánynál próbálkozol.

Nem lehet ráerőltetn az érzéseid valakire, ha ő nem érez úgy... és nem is akar :(

2022. máj. 13. 07:18
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Oké szarul is csinálod de szarul is gondolkodsz. Lányokból nem úgy válassz ki vonzalmat vagy akármilyen érzelmet hogy jaj de kedves úriember vagy meg mindent megteszel nekik. Ezzel éppen magadat friendzonolod. Ha érzelmeket is akarsz akkor flörtölnöd/ heccelned kell. Na azzal már el is érsz valamit. szívesen
2022. máj. 13. 07:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is rosszul állsz a dologhoz.

A vonzalmat nem lehet kierőszakolni, az vagy jön magától, vagy nem.

Hiába gondolod úgy, hogy mindent jól csinálsz, ha ennek a lánynak nem jössz be, akkor tök mindegy, neki is kényelmetlen az egész és te is sz@rul érzed magad.

El kéne engedni ezt az egész dolgot, mindkettőtöknek az lenne a legjobb.

2022. máj. 13. 09:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Talán nem a legjobb pillanatban teszed ezeket. Amiket írtál, azok fontos alapjai egy kapcsolatnak, de még nem a legelején.
2022. máj. 13. 10:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!