Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni, hogy szeresen életem szerelme?
Á én is ebben a cipőben járok én is szeretek valakit, még mindig de ő már nem akar rólam hallani de én még mindig szeretem őt.
Azt fogom csinálni amit mások mondanak mivel csak magamat basztatom ezzel.
Tovább kell lépni ezzel nincs más választásod, ha nekem nem hiszed el, akkor majd megtudod. Nagyon rossz, csak ő jár a fejemben, hogy mit csinálhat, de visszatartom magam és nem írok rá stb nem keresem pedig nagyon is akarom őt. xd
De ha ő nem akar engem nem érez irántam semmit, akkor én nem tudom megváltoztatni őt. Ajánlom maradj vele barát, én annyira túlzásba vittem hogy meg is utált, ne légy túl rámenős mert nagyon szereted őt, de ahogy mondtam ha nem akar tőled semmit, akkor ez nem fog megváltozni itt már bye bye van, nehéz lesz, hiányozni fog meg minden, és ne igyál és semmi öngyilkosság ilyenkor kiderül hogy te jobbat érdemelsz mint ő [ mondjuk ez egy kicsit furán hangzik ] na de el kell fogadni és kész. Maradj vele barát, de ne fenyegesd meg ne légy vele erőszakos/rányomulós még az a legjobb ha nem is beszéltek, beszélj barátokkal, hallgass zenét mint én. xD [ HardDance fanok írjatok jó zenéket pmbe lehet hardcore uptempo vagy terror mind1 xD ] na de én ennyit akartam vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!