Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni, hogy szeresen életem szerelme?
Figyelt kérdés
Ő élet szerelme. Számomra ő a legcsodálatosabb lány az egész világon, de neki van barátja sajnos meg nem is kedvel. Hogy tudnám elérni hogy úgy szeresen ő engem, mint én őt? Mióta elutasítot csak karcolgatom magam meg sírok egész nap csak is szorongok. Utóbi időkben már öngyilkossági gondolataim is vanak is mindenhol csak szorongok. Isten tudna segíteni vagy szerelmikötés? Nagyon el vagyok keseredve nem tudom mit csináljak nélküle. Vegyétek kérem komolyan nem Troll kérdés. Könyörgöm mondjatok valakit vagy valamit a szerelmessé tudná őt tenni belém. Mindegy hogy mi. Valakinek van valami tapasztalata istenel hogy segítet neki vagy szerelmi mágia? Nem magyar az anyanyelve azért a sok helyesírásí hiba. Fiú/16éves2022. máj. 10. 18:01
11/54 A kérdező kommentje:
#7 DE.
2022. máj. 10. 19:47
12/54 anonim válasza:
Sry hogy bunkó leszek de előbb fogod megölni magad mint hogy valaha viszont szeressen, pláne ilyen mentálissal. Kiscsilliárd szingli csaj vár még rád úgyis, 1 elment, nem gáz. Az élet megy tovább vele vagy nélküle ugyanúgy
13/54 anonim válasza:
Először könyörgöm menj el szakemberhez, utána nagyobb esély van rá, hogy megtetszel neki, ha már nem szenvedsz ilyen állapotokban
14/54 A kérdező kommentje:
12# Lehet sajnos igazad van, de még van remény mert most találltam pár papnőt aki azt mondta elválalja hogy csinál szerelmikötést, csak az a baj hogy mind ilyen 80.000-100.000Ft-ba kerül. De én nagyon szeretem őt is a zsebpénzemből van egy kis megtakaritásom. Ők az utolsó reményeim. Én ezt tényleg nem viccből mondom, mert már nagyon el vagyok keseredve.
2022. máj. 10. 20:03
15/54 anonim válasza:
Kérdező 16 éves vagy. Szinte még egy gyerek. Több nő lesz az életedben, mint gondolnád. Ha szereted azt a lányt, akkor hagyod, hogy boldog legyen, de nem veled. Te pedig találni fogsz olyan lányt, aki ugyanúgy fog szeretni téged, ahogy te is őt.
16/54 anonim válasza:
14 NEHOGY befizess ilyenre. Ez teljesen kamu, csak lehúzzák a pénzed. Értem én, hogy reménytelenül szerelmes vagy, de azért a józan eszed használd.
17/54 A kérdező kommentje:
#15 Sose fog még egy olyan csodálatos lány az életemben lenni, mint ő.
2022. máj. 10. 20:25
18/54 anonim válasza:
15-ös vagyok. Képzeld 16 évesen én is azt hittem, hogy az első szerelmem mellett fogok megöregedni. :) Aztán persze nem így lett és fájt is piszkosul, de idővel elmúlik. Hidd el, hogy neked is el fog múlni.
19/54 A kérdező kommentje:
#16 Akkor mit csináljak? Ne azt mond kérlek, hogy felejtsem el mert én örökké őt fogom szeretni.
2022. máj. 10. 20:34
20/54 anonim válasza:
Légyszíves ne költs ilyenekre, mert pénzkidobás. Látják, hogy 16 éves naiv, a szerelemtől elvakult fiatal vagy, akit könnyű megvezetni, így persze, hogy azt mondják, lehet ilyet, hogy aztán busás összeget elkérjenek tőled, és utána max megrántsák a vállukat, hogy jé, tényleg nem működött? Furi.
Egyébként a szüleid mit szólnak ehhez az egészhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!