Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám elérni, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elérni, hogy szeresen életem szerelme?

Figyelt kérdés
Ő élet szerelme. Számomra ő a legcsodálatosabb lány az egész világon, de neki van barátja sajnos meg nem is kedvel. Hogy tudnám elérni hogy úgy szeresen ő engem, mint én őt? Mióta elutasítot csak karcolgatom magam meg sírok egész nap csak is szorongok. Utóbi időkben már öngyilkossági gondolataim is vanak is mindenhol csak szorongok. Isten tudna segíteni vagy szerelmikötés? Nagyon el vagyok keseredve nem tudom mit csináljak nélküle. Vegyétek kérem komolyan nem Troll kérdés. Könyörgöm mondjatok valakit vagy valamit a szerelmessé tudná őt tenni belém. Mindegy hogy mi. Valakinek van valami tapasztalata istenel hogy segítet neki vagy szerelmi mágia? Nem magyar az anyanyelve azért a sok helyesírásí hiba. Fiú/16éves

2022. máj. 10. 18:01
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
96%

Teljesen mindegy, ki mit mondd neki, csak ugyanazt hajtogatja.

Összegezzük:

- Jelenleg nem tudod elérni, hogy szeressen.

- Szerelmi kötés nem létezik.

- Lesz még más lány az életedben.

2022. máj. 10. 23:45
 42/54 A kérdező kommentje:
#40 Lehet hogy így kívülről igazad van, de hogy ha anyira nagyon nagyon szeretsz valakit akkor egyszerűen nem tudod elengedni. Is ne hargudj hogy beavatkozok az életebe, de szerintem az fiú nem zaklatni akart hanem csak olyan elkeseredet volt, mint én.
2022. máj. 10. 23:50
 43/54 anonim ***** válasza:
96%

40 vagyok

Az elkeseredettség nem mentség a zaklatásra, ahogy arra sem hogy nem tartotta tiszteletben azt hogy nem. Akarok. Tőle. Semmit.

Egy idő után elkezdtem utálni amiért semmibeveszi amit mondok, csak mert nem képes összeszedni magát és tudomásul venni hogy: "oh. Pofára estem, és ebből nem lesz semmi"

2022. máj. 11. 00:01
 44/54 A kérdező kommentje:
#43 Sajnálom azt a fiút. Magamat látom benne.
2022. máj. 11. 00:13
 45/54 anonim ***** válasza:
96%

Te inkább szánalmas vagy:')

Nem szereted, csak magadat sajnáltatod. Ideje felnőni agyban is. Ha mondjuk tennél magadért rinyálás helyett, akkor mennél is valamire.

2022. máj. 11. 08:05
 46/54 anonim ***** válasza:
68%
Tesokam egyetlen egy eselyed van, megvarod amig a mostani sraccal szetmennek, es odatolod a picsadat megvigasztalni a csajt, es ha szerencsed van miutan tultette magat a mostani palijan te leszel szamara a legfontosabb es lesz eselyed. De egyebkent nem ajanlom mert ha ennyire ragaszkodo vagy az nagyon fogja ot idegesiteni es ha szetmentek es elkuld a picsaba akkor a mostani "fajdalmadat" szorozd meg 100x
2022. máj. 11. 11:42
 47/54 anonim ***** válasza:
23%
46, ez a legrosszabb tanács amit adni lehet.
2022. máj. 11. 11:44
 48/54 anonim ***** válasza:
89%
emberunknek nem mind1? minden jo tanacsot leirtatok mar, ha van esze megfogadja oket ugyis ha meg nincs akkor megfogadja az enyemet aztan meg 0.01% esellyel jol is jarhat, 46os voltam
2022. máj. 11. 12:41
 49/54 anonim ***** válasza:
95%
Ez már nem arról szól, hogy szereted a lányt. Itt már csak saját magad sajnáltatod. Nem azért nem akarsz kilépni ebből az állapotból, mert nem akarod elengedni a lányt, hanem mert szeretsz mártírkodni. Hagyd békén szegény lányt, hogy normális életet élhessen, és ha ennyire élvezed az önsajnáltatást, akkor keseregj máson.
2022. máj. 11. 15:05
 50/54 A kérdező kommentje:
😭😭😭
2022. máj. 11. 23:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!