Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni, hogy szeresen életem szerelme?
Hiába mondogatod magadnak hogy milyen fantasztikus lány, mert nem az. Túloz az agyad mert bele vagy habarodva és el se tudod képzelni hogy milyen negatívumai vannak. Voltak korábban őrült nagy szerelmeim de mindből az sült ki hogy... Csak emberek. Szerethető és kevésbé szerethető tulajdonságokkal. Komolyan véget vetnél az életednek mikor létezik (mert tényleg van) olyan lány akibe ugyanígy beleszerethetsz és még viszonozná is? Még mielőtt találkoznál azzal, aki viszont szeret? Ez a fajta ragaszkodás már inkább ártalmas rád nézve, mint pozitív. Szeresd magad jobban mint azt akit nem kapsz meg, mert TE leszel az aki eldönti hogy boldog élete lesz-e, és megsúgom nem attól lesz boldog hogy kierőszakolod amit nem tudsz elengedni.
2022. máj. 10. 22:32
32/54 A kérdező kommentje:
#30 Én olyan vagyok pont mint az a fiú a te életedben. Én is már gyógyszerekkel vagyok kezelve is többször el is ájultam már emiatt. De nem értem hogy ti lányok miért nem értékelitek ha valaki enyire szeret titeket?
33/54 A kérdező kommentje:
#31 De ő tényleg a legcsodálatosabb lány a világon.
Hidd el nálad is lesz olyan lány, akinek te sem tudod majd viszonozni a szerelmét. Ez azért van, mert az érzelmek vagy kialakulnak vagy nem. A lány sem tehet róla, hogy nem érez irántad semmit. Ezt nem az akarat befolyásolja.
2022. máj. 10. 22:39
35/54 A kérdező kommentje:
#34 De én nagyon szeretem azt a lány, is az a fiú is biztos téged. Én ha lány lennék akkor úgy örülnék ha így szereznek engem egy fiú.
36/54 A kérdező kommentje:
Sorry harmincegyesre gondoltam nem a harmincnégyesre.
34-es vagyok
Szerintem kicsit félreértettél. Én nem írtam magammal kapcsolatban semmilyen fiúról. Másrészt viszont te nem vagy lány, így nem tudhatod. Fordított esetben sem kellemes, ha egy lány betegesen üldözi a szerelmével azt a fiút, akit ez momentán hidegen hagy. Ezért hívják ezt viszonzatlan szerelemnek. És nem akarlak elkeseríteni, de párszor azért előfordul az életben, csak egyre könnyebben kezeli az ember, mert egy idő után lepereg. A kezdet nehéz, utána sokkal könnyebb elfogadni és továbblépni.
2022. máj. 10. 22:53
Oké, örüljünk neki, hogy szerelmesek belénk, de ezzel mire megyünk? Ha valakit nem szeretsz, akkor teljesen mindegy, hogy ő mennyire szeret téged. Csak hogy érzekeld, itt egy példa: tegyük fel, hogy én halálosan szerelmes vagyok beléd, kérdező. Fáj látni, hogy mást szeretsz, és én csak téged akarlak, mert mindennél jobban szeretlek a világon.
Ettől szerelmes lettél belém? Nem. Kiszerettél abból a lányból? Nem. Pontosan így érez az a lány is, akibe szerelmes vagy. Mást szeret, attól még, hogy te őrülten szereted ő nem fog tudni kiszeretni valakiből, ahogy beléd sem tud szerelmes lenni, még ha akarna sem.
2022. máj. 10. 22:53
39/54 A kérdező kommentje:
#38 De mért csak egy ember szerethet egy lányt? Mért baj ha valakit többen szeretnek vagy több embert szeret egyszere?
31 vagyok, és azért nem értékeli SENKI (nem csak a lányok hanem a fiúk sem szóval nr kollektivizálj) mert ez nem szeretet hanem önzés és a másik akaratának a telibe torkonf*sása. Amit az a srác csinált aki belém volt esve a semmiért, zaklatás volt és féltem attól hogy elkap valahol az utcán. Miatta nincs rendes profilképem a facebookon még mindig és miatta van az hogy nem rakok ki egy személyes fotót sem a közösségi médiára, hogy ne tudjon lestalkolni, pedig már egy éve nem láttam. Mert iszonyatosan nem normális hogy valaki 4. Éven. Keresztül. Ne tudjon leakadni rólad és azt is a szerelem jelének vegye hogyha megindulok felé egy szívlapáttal hogy agyoncsapjam mert annyira tele van vele meg a folytonos zaklatásával a tököm. Ha valamit rád akarnak erőltetni amit te nem akarsz örülsz neki hogy "szeretetből" erőltetik? Nyilván nem. Úgyhogy kíméld meg magad és a crushod attól ami már velem és a volt osztálytársammal történt. Könyörgöm.
2022. máj. 10. 23:42
Kapcsolódó kérdések: