Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van pár jó sztorim általánosból meg középsuliból is :)
Egyszer egy fiú és a barátnője órán egymás mellett ültek és megcsókolták egymást (nem tartott hosszú ideig). Egy idősebb, folyton elégedetlenkedő tanárral voltunk, aki rájuk szólt, hogy ezt ne most csinálják. Erre valaki hátul halkan megjegyezte, hogy a tanár egy irigy f***. Sajnos nem elég halkan, bocsánatkérés és szaktanári lett belőle (akkor még ilyen is volt).
Ezt egy barátnőm mesélte: az osztályában összejött egy srác és egy lány, de titokban tartották. A suliban, mikor néhány lány beszélgetett, az egyik szidni kezdte az említett fiút, mire a srác barátnője pelpofozta, állítólag elég rendesen. (Nagyon bántam, hogy nem ebbe a suliba jártam és nem láthattam ezt a jelenetet. :D)
van mégegy sztorim, de azt inkább le sem írom, egyelőre ennyi xD
Volt mégegy, amit kifelejtettem
Egy srác szerelmes volt egy másik fiúba, de nem tudta, az illető is vonzódik-e hozzá. Ezt úgy próbálta kideríteni, hogy "véletlenül" a kiszemelt ölébe esik, aztán a reakciójából megtudja, szereti-e őt. Próbáltuk lebeszélni erről, de nem hallgatott ránk, megcsinálta.
Hát nem járt sikerrel xD
(előző vagyok)
#9 én is
Az igaz szerelemnek nem szabhat gátat még egy igazgató sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!