Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A szüleim meddig szólhatnak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim meddig szólhatnak a kapcsolatomba?

Figyelt kérdés
Igazából lehet, ez hülye kérdés, de hány éves koromig mondhatják meg, hogy együtt lehetek-e valakivel vagy sem, mert nálunk még ez megy és egyszerűen nem bírom tovább? 18L
2022. máj. 7. 01:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat, úgy érzem tényleg muszáj lesz lépnem valahogy!:)
2022. máj. 7. 09:43
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

Nekem sosem szóltak bele túlzottan, viszont eléggé zavart, hogy 2 szobával mellettem aludtak, amikor szexeltünk a barátnőimmel. Én 21 évesen költöztem el és onnantól kezdve minden rendben volt.

Szóval szerintem akkor tudod igazán érezni az autonómiádat, ha elköltözöl vagy szerzel olyan partnert, akinek van saját lakása. Amíg a szüleiddel laksz, addig csak zavarni fogják a kapcsolataidat, kortól függetlenül.

2022. máj. 7. 10:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, szerintem elég meggondolatlan lenne elköltözni így egyből. Ha már olyan szintem vagy, hogy el tudnál költözni, akkor azt is megprobalhatod előtte, hogy beszélsz erről a szuleiddel. Megkérdezed hogy miért tiltják ezt, megkérdezed hogy ők hogy ismerkedtek, stb. Ha felnőttként viselkedsz akkor biztos megértenék
2022. máj. 7. 14:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Amíg otthon laksz addig az ő szabályuk szerint fogsz élni. Senkit nem érdekel nagykorú vagy már otthon. Pl szüleid mondhatják ez a pasi nekik nem szimpi, ha ő kell neked akkor otthonról is pakolhatsz.
2022. máj. 8. 10:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
semennyi. ha nem engedik, akkor is csinálni fogjátok , ill. szeretni egymást csak nem fognak róla tudni.
2022. máj. 8. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!