Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliban osszeismerkedtem egy sraccal, hazakisert, azt mondta tartjuk a kapcsolatot, de nem irt, szerintetek mennyire gaz h lany letemre elsokent rairok en?
Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 11:37
2/14 anonim válasza:
Szerintem ne írj rá.. majd ír ha eszébe jutsz
4/14 anonim válasza:
Ne írj rá! Ha futsz utána nem fog értékelni. Küzdjön érted! Ha meg nem ír, eszébe sem jutsz... Akkor nem kár érte!
5/14 anonim válasza:
#4 Attól, hogy ráírok valakire, még nem futok utána.
6/14 anonim válasza:
Nem gáz, de mégse írj rá (szerintem), mert felajánlkozásodnak tarthatja/hiheti.
Ha komolyan gondolta volna, amit mondott, akkor már így-vagy-úgy már jelentkezett volna.
7/14 anonim válasza:
Dehogy gáz, sztem örülne hogy végre küldesz neki jelet
8/14 anonim válasza:
Az a baj hogy a nem iras ketertelmu.. vagy nem erdekled, vagy nagyon is erdekled, csak fel toled
Enis van akinek azert nem irok mert nem vagyok kivancsi ra, de van olyan akit nagyon kedvelek de nem irol, mert felnek ugy kezdemenyezni
9/14 anonim válasza:
Ahogy többen is írták előttem, nincs semmi abban, ha te írsz elsőnek, de semmiképp ne légy nyomulós. Ha ezek után nem ír rád önszántából, felejtős a dolog.
A "még tartjuk a kapcsolatot" pedig egy sima gesztus, udvariaskodás, pont olyan, amikor elmész valakihez és távozáskor azt mondod: gyertek hozzánk! Nem kell semmit mögéje gondolni.
10/14 anonim válasza:
Nem gáz, kezdeményezz nyugodtan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!